Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,913
Bu seri yeni karta mı ait.?10087935
Bu seri yeni karta mı ait.?10087935
brand F&U model FLA4320UH main 17MB170 and panel VES430QNDA-N2-N42Bu seri yeni karta mı ait.?
evet yenı karta ait seri noBu seri yeni karta mı ait.?
Merhabaa cevap yzdı dedi bildirim geldi ama cevabı bulamadım. :(Merhaba Vestel Tv de Netfilx çalışmıyordu bende ayarları güncelleme filan uğraşırken tv kapandı tekrar açılırken Vestel yazısı geliyor öyle kalıyor. TV 6 -7 yıllık cihaz. Formlarda yazılım güncelleyi nasıl yapacağımı öğrendim ama uygun yazılımı bulamadım. Bana da yardımcı olabilir misiniz. Uygun yazılımı yolunu gösterebilir misiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.
Ancak profiller ile oynayabilirsin, forumda ara (ma) yaparsan bol bol döküman varVestel tv yazılımları üzerinde değişiklik yapabileceğim bir program var mı?
Kartın CI modül üzerideki etiketin veye en iyisi karttaki etiketlerin fotosunu çekip atarsa daha iyi sonuç alınabilirevet yenı karta ait seri no
Eski kart seri no 10084726
Yeni kart seri no 10087935
Sana cevap verilmemiş, ayarları nasıl güncelledin ki , yani ne yaptın nasıl yaptın da tv açılmadıMerhabaa cevap yzdı dedi bildirim geldi ama cevabı bulamadım. :(
Kartın CI modül üzerideki etiketin veye en iyisi karttaki etiketlerin fotosunu çekip atarsa daha iyi sonuç alınabilir
Ben extradan sorayım ,bu kart tv ye takıldı mı, takıldıysa ne gibi sorunlar oluştu , mesela renklerde sıkıntı mı oldu ,görüntü bozuk mu çıktı .vs (faydalı olmak için soruyorum)
henüz takılmadı yarın için işlem yapacağım yazılım olmadan işlem yapmak istemedimBen extradan sorayım ,bu kart tv ye takıldı mı, takıldıysa ne gibi sorunlar oluştu , mesela renklerde sıkıntı mı oldu ,görüntü bozuk mu çıktı .vs (faydalı olmak için soruyorum)
Hımm, bence önce bir tak bakalım ,sana ne gibi sorunlar gösterecek,bence alınan kartta yazılım vardır mutlaka, bu arada MB95 en riskli karttır, 2 türlü bellek ile üretilmiştir, 1mb ve 2 mb ,kartın tam seri numarasının istenmesinin de nedeni budurhenüz takılmadı yarın için işlem yapacağım yazılım olmadan işlem yapmak istemedim