How do I find the software to install?It is saved on the stick with a folder called downloadpq.mb140
How do I find the software to install?It is saved on the stick with a folder called downloadpq.mb140
Could anyone please help? I need urgent fix for the "no display after logo" problem for this TV! Please help!Merhabalar,
Vestel 40FA5050 televizyonum açtığımda sadece logo gösteriyor ve sonra ekran simsiyah kalıyor, hiçbir şeye cevap vermiyor.
Tv orijinaldir ve hiçbir parçası değişmemiş, hiç yazılım güncellenmemiştir.
Acil yardımınızı talep ediyorum, ilgili yazılımı gönderebilir misiniz lütfen?
Önceden teşekkürler.
TV etiketi ektedir.
![]()
size verdiğim linkten panel dosyası nasıl alınır anlatımı mevcuttu. panel dosyasını çekip biryere yükleyin yokoono usta dosyayı sizin için düzenleyecek.How do I find the software to install?
başka yazılım verdim.Efendim stand by ışığı hızlı hızlı yanıp sönüyor saatlerce böyle devam ediyor yazılım almıyor TV ledler açık ama görüntü yok bu süreçte
Kendi kendine kapanıp açılması arızanın donanımsal olduğunu gösterir. Güç kartı kontrol edilmeli.Bana da yardımcı olursanız sevinirim. Bir önceki sayfada gönderdim problemi
Elektrik kesintisi nedeniyle mi bilmiyorum ama tv açılırken kapanıp tekrar açılıyor .
Sadece zaman zaman açıl şekilde kalıyor.
![]()
kurtarma yazılımı bildirim çanından ulaşabilirsin.Merhabalar,
Vestel 40FA5050 televizyonum açtığımda sadece logo gösteriyor ve sonra ekran simsiyah kalıyor, hiçbir şeye cevap vermiyor.
Tv orijinaldir ve hiçbir parçası değişmemiş, hiç yazılım güncellenmemiştir.
Acil yardımınızı talep ediyorum, ilgili yazılımı gönderebilir misiniz lütfen?
Önceden teşekkürler.
TV etiketi ektedir.
![]()
verdiğin numara ürün kodu ona uygun yazılım elimde yok.Yeni karta ait
Acemiliğime verin..Sözünü ettiğiniz linki bulamadım.yinelermisinizsize verdiğim linkten panel dosyası nasıl alınır anlatımı mevcuttu. panel dosyasını çekip biryere yükleyin yokoono usta dosyayı sizin için düzenleyecek.
Çok teşekkür ederim ama çalışmadı. Dediğiniz tüm adımları uyguladım. Led hızlı hızlı yanıp söndükten sonra ekrana sadece ışık gelip kalıyor. 3 defa üst üste denedim, her defasında 5 dakika bekledim ama durum aynı.kurtarma yazılımı bildirim çanından ulaşabilirsin.
full yazılım verildi.Çok teşekkür ederim ama çalışmadı. Dediğiniz tüm adımları uyguladım. Led hızlı hızlı yanıp söndükten sonra ekrana sadece ışık gelip kalıyor. 3 defa üst üste denedim, her defasında 5 dakika bekledim ama durum aynı.
Başka bir versiyon var mıdır acaba deneyebileceğimiz?
Hay Allah! O zaman donanımsal herhalde.full yazılım verildi.
Cihaza verdiğiniz yazılımı yüklemeye çalıştım hiç bir şekilde ekrana Vestel yazısı vs gelmedi açılmıyor cihaz...55ud8400 cihazım açılmıyor kumanda ve arka tuştan deniyorum sadece kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor ne yapabilirim yazılımda bulamadım![]()
Usb belleği fat32 ve mbr (msdos) olarak formatla, zipten çıkarttıklarının tamamını usbye kopyala öyle dene tekrar,usb içindekileri fotoğrf olarak çekip buraya ekle bakayım nasıl yaptınCihaza verdiğiniz yazılımı yüklemeye çalıştım hiç bir şekilde ekrana Vestel yazısı vs gelmedi açılmıyor cihaz...
Netfilx çalışmıyordu güncelleme gerekiyor diye, bende ayarlara girdim güncelleme yazan yere tıkladım. Sonra kapandı Vestel yazısı geldi ileriye gitmedi. Sürekli vestel yazıyor tekrar başa dönüyor.Sana cevap verilmemiş, ayarları nasıl güncelledin ki , yani ne yaptın nasıl yaptın da tv açılmadı![]()