S Çevrimdışı

sedat5

Yeni Üye
6 Eyl 2024
4
53
:polis
Merhabalar,

Vestel 40FA5050 televizyonum açtığımda sadece logo gösteriyor ve sonra ekran simsiyah kalıyor, hiçbir şeye cevap vermiyor.
Tv orijinaldir ve hiçbir parçası değişmemiş, hiç yazılım güncellenmemiştir.
Acil yardımınızı talep ediyorum, ilgili yazılımı gönderebilir misiniz lütfen?
Önceden teşekkürler.
TV etiketi ektedir.

Televizyon-etiket.jpg
Could anyone please help? I need urgent fix for the "no display after logo" problem for this TV! Please help!

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,958
Bana da yardımcı olursanız sevinirim. Bir önceki sayfada gönderdim problemi
Elektrik kesintisi nedeniyle mi bilmiyorum ama tv açılırken kapanıp tekrar açılıyor .
Sadece zaman zaman açıl şekilde kalıyor.

FF8540C9-E9EC-472D-94E6-0FCEDB3A3916.jpg
Kendi kendine kapanıp açılması arızanın donanımsal olduğunu gösterir. Güç kartı kontrol edilmeli.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,958
Merhabalar,

Vestel 40FA5050 televizyonum açtığımda sadece logo gösteriyor ve sonra ekran simsiyah kalıyor, hiçbir şeye cevap vermiyor.
Tv orijinaldir ve hiçbir parçası değişmemiş, hiç yazılım güncellenmemiştir.
Acil yardımınızı talep ediyorum, ilgili yazılımı gönderebilir misiniz lütfen?
Önceden teşekkürler.
TV etiketi ektedir.

Televizyon-etiket.jpg
kurtarma yazılımı bildirim çanından ulaşabilirsin.

S Çevrimdışı

sedat5

Yeni Üye
6 Eyl 2024
4
53
kurtarma yazılımı bildirim çanından ulaşabilirsin.
Çok teşekkür ederim ama çalışmadı. Dediğiniz tüm adımları uyguladım. Led hızlı hızlı yanıp söndükten sonra ekrana sadece ışık gelip kalıyor. 3 defa üst üste denedim, her defasında 5 dakika bekledim ama durum aynı.

Başka bir versiyon var mıdır acaba deneyebileceğimiz?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,958
Çok teşekkür ederim ama çalışmadı. Dediğiniz tüm adımları uyguladım. Led hızlı hızlı yanıp söndükten sonra ekrana sadece ışık gelip kalıyor. 3 defa üst üste denedim, her defasında 5 dakika bekledim ama durum aynı.

Başka bir versiyon var mıdır acaba deneyebileceğimiz?
full yazılım verildi.

A Çevrimdışı

ahmet261

Yeni Üye
18 Ağu 2024
2
34
55ud8400 cihazım açılmıyor kumanda ve arka tuştan deniyorum sadece kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor ne yapabilirim yazılımda bulamadım
WhatsApp-Image-2024-08-18-at-22.47.43.jpg
Cihaza verdiğiniz yazılımı yüklemeye çalıştım hiç bir şekilde ekrana Vestel yazısı vs gelmedi açılmıyor cihaz...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
Cihaza verdiğiniz yazılımı yüklemeye çalıştım hiç bir şekilde ekrana Vestel yazısı vs gelmedi açılmıyor cihaz...
Usb belleği fat32 ve mbr (msdos) olarak formatla, zipten çıkarttıklarının tamamını usbye kopyala öyle dene tekrar,usb içindekileri fotoğrf olarak çekip buraya ekle bakayım nasıl yaptın :ok

F Çevrimdışı

ferhatakkas

Yeni Üye
4 Eyl 2024
3
37
Sana cevap verilmemiş, ayarları nasıl güncelledin ki , yani ne yaptın nasıl yaptın da tv açılmadı :alala
Netfilx çalışmıyordu güncelleme gerekiyor diye, bende ayarlara girdim güncelleme yazan yere tıkladım. Sonra kapandı Vestel yazısı geldi ileriye gitmedi. Sürekli vestel yazıyor tekrar başa dönüyor.

Geri
Üst Alt