Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Merhabalar. Resmi alta yükledim. Televizyonum biraz eski. Ssiptv de iptvmi yüklüyorum link vasıtasıyla ama canlı yayınları açamıyorum. Dizi film gibi videolarında sorun yok veya youtube da sıkıntı yok. Yalnızca ssiptvde canlı yayın açamıyorum. Lütfen yardım edin. Flash belleğim de var.

Tv modeli: vestel 48fd7300
IMG_0079.jpg

IMG_00801ed9a4b010994241.jpg
Güncel yazılım verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.

İyi günler.Ben televizyona MB130s Vestel QUI APV V.5.35.4.0 yazılımını attım denemek için hata yaptım farkındayım.Şuan tv açılmıyor atmadan önceki yazılımı ekte Kurtarma yazılımını paylaşabilir misiniz ? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

76314e00-364e-4b21-818e-324c9d023f30.jpg
tv tüm parçaları orjinalse arka etiketini atın.

Güncel yazılım verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim hocam. Az sonra deneyeceğim
Umarım olur ama olmazsada eskisi gibi çalışır değil mi? Pedere sıkıntı olur yoksa

sürekli netfliks sorunu yaşıyorum her açtığımda tekrar giriş yapmam gerekiyor bir de yeni çıkan amazon vb şeyleri yükleyemiyorum yazılım ile düzelir mi ne önerirsiniz. teşekkürler.

IMG_5650.jpg

sürekli netfliks sorunu yaşıyorum her açtığımda tekrar giriş yapmam gerekiyor bir de yeni çıkan amazon vb şeyleri yükleyemiyorum yazılım ile düzelir mi ne önerirsiniz. teşekkürler.

IMG_5650.jpg
tv sıfırlamayı denediniz mi.?

20240827_212857.jpg

.Bootloop. Standby light flashes for a few seconds and logo shows , then it shuts off agin.
.

Son düzenleme:
tv tüm parçaları orjinalse arka etiketini atın.
Evet tüm parçaları orjinal.

vestel0661.jpg

Kurdum yazılımı fakat hala açamıyorum canlı yayınları

Geri
Üst Alt