Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,108
Cihaz yazılımı almıyorsureklı yuklenıyor gıbı stanbay ısıgı hızlı hızlı yanıp sonuyor :(

Cihaz yazılımı almıyorsureklı yuklenıyor gıbı stanbay ısıgı hızlı hızlı yanıp sonuyor :(
Bi cozumu yok mu peki bununCihaz yazılımı almıyor![]()
Daha oncede boyle bisey olmustu komple bi yazilim gondermislerdi duzelmisti ama o yazilim telefonum arizalandigi icin kaybettim yapabilecegimiz baska bisey varsa rica ediyorum sizdenCihaz yazılımı almıyor![]()
Verdiğim son yazılımı başka flash belleklere yükleyerek deneyin.Bi cozumu yok mu peki bunun
Daha oncede boyle bisey olmustu komple bi yazilim gondermislerdi duzelmisti ama o yazilim telefonum arizalandigi icin kaybettim yapabilecegimiz baska bisey varsa rica ediyorum sizden
Yazilim yuklendi ama ekran ters:(Verdiğim son yazılımı başka flash belleklere yükleyerek deneyin.
Mb140 kart flash bellek seçer
Flash i bicimlendirdim yazilimi aldi tv tesekkur ederim hakkinizi helal edin ugrastirdim sizideVerdiğim son yazılımı başka flash belleklere yükleyerek deneyin.
Mb140 kart flash bellek seçer
Full software. Try at your own risk.Hello i need complet software for this tv hitachi becaause it is in bootloop.you ca-n help me.thanks
![]()
jvc yazısında kalıyor yazılım var mı ?![]()
1= Televizyonun donanımı orijinal
2= ANA KART değişikliği yapılmadı.
3= Panel değişikliği yapılmadı
uygun yazılım var mı
Ok it is good .thanks againFull software. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.