frkn4knc
Aktif Üye
- 29 Ocak 2020
- 109
teşekkürler hocamTv de en güncel yazılım yüklü
teşekkürler hocamTv de en güncel yazılım yüklü
tv tüm parçaları orjinalse arka etiketini atın.
Merhabalar televizyonum açılıyor, görüntü geliyor sonra kapanıp tekrar açılıyor bu döngü durmaksızın devam ediyor.
Mümkün ise kurtarma yazılımı indirmek ve yüklemek istiyorum. Teşekkürler.
Güncel yazılım verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhabalar. Resmi alta yükledim. Televizyonum biraz eski. Ssiptv de iptvmi yüklüyorum link vasıtasıyla ama canlı yayınları açamıyorum. Dizi film gibi videolarında sorun yok veya youtube da sıkıntı yok. Yalnızca ssiptvde canlı yayın açamıyorum. Lütfen yardım edin. Flash belleğim de var.
Tv modeli: vestel 48fd7300
tv tüm parçaları orjinalse arka etiketini atın.İyi günler.Ben televizyona MB130s Vestel QUI APV V.5.35.4.0 yazılımını attım denemek için hata yaptım farkındayım.Şuan tv açılmıyor atmadan önceki yazılımı ekte Kurtarma yazılımını paylaşabilir misiniz ? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Çok teşekkür ederim hocam. Az sonra deneyeceğimGüncel yazılım verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
tv sıfırlamayı denediniz mi.?sürekli netfliks sorunu yaşıyorum her açtığımda tekrar giriş yapmam gerekiyor bir de yeni çıkan amazon vb şeyleri yükleyemiyorum yazılım ile düzelir mi ne önerirsiniz. teşekkürler.
bir çok keztv sıfırlamayı denediniz mi.?
Kurdum yazılımı fakat hala açamıyorum canlı yayınlarıGüncel yazılım verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Main 17MB120 and panel VES650QNEA-2D-S01 ???.
.Bootloop. Standby light flashes for a few seconds and logo shows , then it shuts off agin.
.
Evet tüm parçaları orjinal.tv tüm parçaları orjinalse arka etiketini atın.
Yazilim bildirim olarak gönderildi.Evet tüm parçaları orjinal.