Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,107
Yazilim bildirim olarak gönderildi.Evet tüm parçaları orjinal.
![]()
Yazilim bildirim olarak gönderildi.Evet tüm parçaları orjinal.
![]()
Kurdum yazılımı fakat hala açamıyorum canlı yayınları
Full yazılım verildi bildirim çanından ulaşabilirsiniz.bir çok kez
Yes , and workedMain 17MB120 and panel VES650QNEA-2D-S01 ???.
Full software. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merhaba yazılım bölümünü bulamıyorum direk bildirim yada msj atarmısınız.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
sağ üstteki bildirim çanını kontrol edin.Merhaba yazılım bölümünü bulamıyorum direk bildirim yada msj atarmısınız.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.![]()
LOGO dan sonra standby yanıp sönüyor tv açılmıyor
yazılım bildirim olarak gönderildi.![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba değerli ustalarım kolay gelsin Tv açılıyor görüntü veya ses yok bir kaç sn sonra kapanıyor tekrar tekrar aynı durumu tekrarlıyor yazılım olduğunu düşünüyorum yazılım için yardımcı olabilir misiniz
Burda işe yarar birşey yok hocam sürümü bile farklı adamın v2..Vestel smart TV ssiptv acmiyor
Merhaba Vestel smart Tv mb100 anakart TV çalışıyor her fonksyonu okey şu andaki surum (V.01.34.14 )fakat uygulamada ssip TV açmıyor benim TV'nin sürümü resimde mevcut mb100 anakarta a. (v.2.45.29.1 ) Sürümü yüklesem uygun olurmu Elimde MB120 Carbon V2.45.29.1 Mb100 e yüklesem olurmu eğer...tavsiyeforumu.com
tv'de ki sorun nedir, kart değişimi mi yapıldı.?Selamlar
Elimde arızalı bir Toshiba 32L2963DGL var. 17MB211S şase. Elinizde Full yazılım varsa ve paylaşabilirseniz sevinirim.
![]()
![]()
![]()
Yok, orjinal kartı. TVdekı sorun tamamen ölü olması. Başka kartla denedim az öncede LED sorunuda varmış, müşteri tamir istemedi. Ilginiz icin tesekkurlertv'de ki sorun nedir, kart değişimi mi yapıldı.?