sorunu çözebildinizmi bende de aynı anakartta aynı sorunu yasıyorum daha önce yazılım talebi yazdım buradan ama herhangi bir cevap gelmediMerhaba arkadaşlar. Toshiba smart tv kullanıyorum.yazılım versiyonu MB110
2 gündür bu smart tv.de yerleşik bulunan Vewd uygulamasına giriş yapamıyorum.Vewd ekranı geliyor ve donup kalıyor. Şu an ki mb100 uygulama sürümüm v.2.23.1.0
Buradan sadece ss-iptv izliyordum. Şimdi hiç giriş yapamıyorum Vewd uygulamasına. Bana yardımcı olurmusunuz? Ne yapabilirim. Daha önceden bir sefer yine sizin aracılığınızla yazılım yükseltmesi yapmıştım. Bu versiyona getirmiştik.
Vewd uygulamasını açmak ve içindeki ss-iptv yi kullanmak istiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Bana yardımcı oluıp beni yönlendirirmisiniz?
![]()
I have for this TV model but with a different panel. Try at your own risk.Selamlar
Elimde arızalı bir Toshiba 32L2963DGL var. 17MB211S şase. Elinizde Full yazılım varsa ve paylaşabilirseniz sevinirim.
![]()
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.TV sinyal yok diyor hiç bir komut almıyor öyle kalıyor kumanda ile konut ettigimde sinyal yok yazısı yenileniyor
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
![]()
teşekürler olduYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
yardımcı olacak kimse yokmuydu17mb97 seg logo lazım ricaetsem
![]()