Yazılımı Attım Hala Sorun Devam Ediyor. Ayrıca Yazılım Kaynaklı Tv Ledlerinide Açmıyor ŞuandaYazılımı bildirim olarak gönderdim, sonucu mutlaka yaz.
Yazılımı Attım Hala Sorun Devam Ediyor. Ayrıca Yazılım Kaynaklı Tv Ledlerinide Açmıyor ŞuandaYazılımı bildirim olarak gönderdim, sonucu mutlaka yaz.
başka yazılım yolladım.Yazılımı Attım Hala Sorun Devam Ediyor. Ayrıca Yazılım Kaynaklı Tv Ledlerinide Açmıyor Şuanda
jvc yazısında kalıyor açılmıyorcihazdaki sorun nedir.?
Save the panel profile from the TV and post it here.
Hi masters
Mainboard was changed because of short circuit and now TV image is showing upside down (mirrored). Can you help? I can't seem to be able to download software from the link https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/mb82.80/ . I'm new here btw. Thanks in advance
Best regards
Mainboard: 17mb82s
Panel: VES390UNDA-2D-N02
Fault: image upside down (mirrored)
Rica ederiz.Çok sağolun 5 dk da dediğiniz gibi yaptım oldu. Çok teşekkür ederim.
Thank you so much for this software .. shall try it now on my TVYou have full software. It's why it's on TV. If the remote control no longer works, use a programmable one. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Resmin tamamını ekleyin en üstteki büyük yazılar görünmüyor.
TV açılıyor, logo beliriyor, ardından bir süre siyah ekranda kalıyor ve sonra yeniden başlıyor.
En içten özürlerimle, telefonum yakın çekim fotoğraf çekmekte sorun yaşıyor, işte düzeltilmiş fotoğraflar:
Cod main (17MBxxx) ????.
I have nothing in the archive for 17MB230/VES490QNDS-2D-N4117MB230