Yazılımı bildirim olarak gönderdim yükleyip sonucu bildir.![]()
Televizyon orijinal anakartlıdır. Mb120 . Açılırken Vestel yazısından sonra ekran hızlı bir şekilde gidip geliyor. Vestel yazısında yanıp sönme yok. Ne yapmak gerekir. Teşekkür ederim.
![]()
Yazılımı bildirim olarak gönderdim yükleyip sonucu bildir.Merhaba,
Full Yazılım konusunda yardımcı olur musunuz?
Ürün orjinaldir. Daha önce garanti kapsamından bir parça değişmişti. Ama konuyla alakası yok.
Teşekkür ederim.
![]()
![]()
Merhaba,
1= Televizyonun donanımı orijinal ANA KART DEĞİŞMEDİ
1A= EKLENDİ
2= Yapılmadı
![]()
![]()
4= TV' deki problem ekran açılıp VESTEL yazısı geliyor ve ışık yanıp sönüyor. Sonra ekran açılmıyor.
cihazdaki sorun nedir.?![]()
1= Televizyonun donanımı orijinal
2= ANA KART değişikliği yapılmadı.
3= Panel değişikliği yapılmadı
uygun yazılım var mı
Tam olarak dediğinizi yaptım lakin Tv prize takıldığı gibi normal açılıyormuş gibi ekrana Vestel yazısı geliyor sonra kapanıyor.Yazılımı bildirim olarak gönderdim yükleyip sonucu bildir.
flash belleği fat32 olarak biçimlendirdiniz mi.?Tam olarak dediğinizi yaptım lakin Tv prize takıldığı gibi normal açılıyormuş gibi ekrana Vestel yazısı geliyor sonra kapanıyor.
You have full software. It's why it's on TV. If the remote control no longer works, use a programmable one. Try at your own risk.Good day my friends,
my TV model: VES430UNDA-2D-N12
Brand : Luxor
mainboard : 17MB110
completely bricked, can you provide recovery software please
![]()
![]()
![]()
Çok sağolun 5 dk da dediğiniz gibi yaptım oldu. Çok teşekkür ederim.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
size Televizyon yazılımı verildi mi.?![]()
-Orjinal Anakart
- Standby Işığı Yanıp Sönüyor Hiç Açılmıyor Televizyon
Verilmedi hocam. Gözden kaçmıştır diye tekrar yazdım.size Televizyon yazılımı verildi mi.?
Yazılımı bildirim olarak gönderdim, sonucu mutlaka yaz.![]()
-TV ORJİNAL ANAKART
- 17MB95
-VESTEL YAZISI GELİYOR. STANDBY HIZLI HIZLI YANIP SÖNÜYOR.
![]()
Verilmedi hocam. Gözden kaçmıştır diye tekrar yazdım.
Yazılımı Attım Hala Sorun Devam Ediyor. Ayrıca Yazılım Kaynaklı Tv Ledlerinide Açmıyor ŞuandaYazılımı bildirim olarak gönderdim, sonucu mutlaka yaz.