You have full software. It's why it's on TV. If the remote control no longer works, use a programmable one. Try at your own risk.Helló!
A készenléti LED villog!
Köszönöm szépen!
istediğin yazılım olsun
yazılımı bildirim olarak gönderdim sağ üstteki çanı kontrol et.55ud8400 cihazım açılmıyor kumanda ve arka tuştan deniyorum sadece kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor ne yapabilirim yazılımda bulamadım
Thank you!Teljes szoftvered van. Ezért van a tévében. Ha a távirányító már nem működik, használjon programozhatót. Próbáld ki a saját felelősségedre.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
kolay gelsin seg yazısı saniyelik gelip kapanıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yazılım konusunda yardımcı olursanız sevinirim
bu cihaza uygun yazılım elimizde yokEfendim kolay gelsin tekrar geldim yardımınıza ihtiyacım var bu tvye yazılım atmamız gerekiyor sanırım.
Kart :17mb171.
Simdiden teşekkür ederim kolay gelsin efendim.
merhaba verdiğiniz yazılım kırmızı ışık devamlı yanıp sönüyor ve durmuyor baska yazılım bulmuştum ondada ekran ters oldu yardımcı olursanız sevinirim
kolay gelsin seg yazısı saniyelik gelip kapanıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yazılım konusunda yardımcı olursanız sevinirim