By_Trol çok çok tşk ederim. Yazılımı arkadaş yükledi artık Tv Youtube ye giriyor.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor dikkatlice okuyun uygulayın sonucu yazın.
By_Trol çok çok tşk ederim. Yazılımı arkadaş yükledi artık Tv Youtube ye giriyor.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor dikkatlice okuyun uygulayın sonucu yazın.
Yazılım rica edebilirmiyim?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor okuyup uygulayın.Smart bölümü açılmıyor.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba. Vestel 32PH5065S 32" LED TV açılmıyor kırmızı ışığı yanıp sönüyor yazılım konusunda yardımcı olabilir misiniz. Ana kart değişmedi
Tv deki sorun nedir?
Merhaba full yazılıma ihtiyacım var.
Helló!Probléma a TV-vel?
The software in our archive is television software produced for Turkey. It is not compatible with your country's televisions. yokoono master can help you. I tagged him. He will see the correspondence when he logs into the forum. If you get a negative response, we will give you the software for Turkey, you can try it.Helló!
A készenléti LED villog!
Kell a teljes szoftver!
Köszönöm szépen!
You have full software. It's why it's on TV. If the remote control no longer works, use a programmable one. Try at your own risk.Helló!
A készenléti LED villog!
Kell a teljes szoftver!
Köszönöm szépen!
4gb lık flash bulamadigim icin 8 gb ile denedim. kumandayla ok tusuna basarken tvyi fise taktigimda led yanıp sonerken bırakıyorum. fakat yanıp sonme sonlanarak sabit kırmızı ısıkta kaliyor. ( 6 kere yanıp sondukten sonra sabit kaliyor) sanırım kurtarma yapmıyor. anakartın cokme ihtimali nedir ?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Başka yazılım verildi.4gb lık flash bulamadigim icin 8 gb ile denedim. kumandayla ok tusuna basarken tvyi fise taktigimda led yanıp sonerken bırakıyorum. fakat yanıp sonme sonlanarak sabit kırmızı ısıkta kaliyor. ( 6 kere yanıp sondukten sonra sabit kaliyor) sanırım kurtarma yapmıyor. anakartın cokme ihtimali nedir ?
Ekran karanlıkta görülebilen maviye yakın bir renkte kalıyor. Tv tepki vermiyor hiçbir şekilde. Daha önce tamirci 400 TL ye yazılım attı düzeldi.Tv deki sorun nedir?