çok teşekkürler proplem çözüldükurtarma yazılımı verildi.
çok teşekkürler proplem çözüldükurtarma yazılımı verildi.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Regal marka TV ilk kurulumu tamamlayamıyor. TV fişe takıldığında standby lambası yavaş yavaş yanıp sönüyor ve sürekli Regal yazısı ekrana gelip gitmeye başlıyor ancak ilk kurulum tamamlanamıyor.
Şimdiye kadar TV'nin ilk arızasıdır.
Herhangi bir kart ya da panel değişimi söz konusu değildir.
Yazılımın çöktüğü değerlendirilmektedir.
İlgili yazılımı paylaşabilirseniz memnun olurum.
![]()
Vestel yazıp duruyortv'de ki sorun nedir.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.selam 17mb 140 için kurtarma yazılım talebinde bulunmuştum rica etsem ilgilenen olurmu
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.merhabalar. Bir hafta önce vestel yazısı ekrana gelip kapanıyor . anakart değişmedi. full yazıl
![]()
ım istiyorum mumkünse
vestel yazısı çıkıp sonra kapanıyor .ben sizden full yazılım istedım ancak kurtarma yazılımı ile olur mu
![]()
We have the software for televisions produced for Türkiye. Since you live outside Türkiye, these software are not compatible. MasterI tried to install the update that the TV downloaded but it failed at 60%, now only the standby light flashes but the TV does not turn on. I need the full version if possible. Thanks
![]()
I have nothing in the archive to help you.I tried to install the update that the TV downloaded but it failed at 60%, now only the standby light flashes but the TV does not turn on. I need the full version if possible. Thanks
![]()
Tradu text folosind camera photoI have nothing in the archive to help you.
Tradu text folosind camera photoWe have the software for televisions produced for Türkiye. Since you live outside Türkiye, these software are not compatible. Masteryokoono can help you. When I tagged him, he would see the correspondence when he logs into the forum.
Google Translate