K
kalendertr
Yeni Üye
- 30 Mar 2020
- 45
- 54
bulamadım yazılımı nerden indirecegimK kalendertr, verdiğim yazılımı yükle bakalım.
bulamadım yazılımı nerden indirecegimK kalendertr, verdiğim yazılımı yükle bakalım.
Bildirim çanını kontrol edin.bulamadım yazılımı nerden indirecegim
bildirim canından giriyorum 5.6 dosya var 140 olanı seciyorum indir dedigimde bir hata oluşdu diyor indirmiyorbulamadım yazılımı nerden indirecegim
Bildirim çanının SS atarmısın.bildirim canından giriyorum 5.6 dosya var 140 olanı seciyorum indir dedigimde bir hata oluşdu diyor indirmiyor
Bildirim çanının SS atarmısın.
Bildirim çanının SS atarmısın.
böyle cıkıyor linkini addımBildirim çanının SS atarmısın.
tmm işte direk link indir sorun nerede.?
böyle cıkıyor linkini addım
olmadı birşey değişmedi başta zaten ışık sürekli yanıp sönüyordu hızlı hızlı yükleme olmadı sanırım hala vestel yazısı gelip gidiyor ışık hızlı hızlı yanıyorE eso7454, yazılımı bildirim olarak gönderdim kurulum talimatı ve indirme linki aynı sayfada.
girdap7' Alıntı:İyi günler,
MB120 anakart için televizyon açılmadan resetlemeye başladı. Versiyon v.s göremiyorum.F
![]()
![]()
ull yazılıma ihtiyacım var. verebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler,
flash belleği doğru yapılandırmadıysanız tv yazılımı almaz. Başka bir yazılım daha verdim.olmadı birşey değişmedi başta zaten ışık sürekli yanıp sönüyordu hızlı hızlı yükleme olmadı sanırım hala vestel yazısı gelip gidiyor ışık hızlı hızlı yanıyor
olmadı yine ışıklar aynı hızda yanıp sönmeye devam ettiflash belleği doğru yapılandırmadıysanız tv yazılımı almaz. Başka bir yazılım daha verdim.