Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,826
Cihazdaki sorunu bilmeden nasıl yardımcı olacağız.?selamlar banada yardımcı olabilir misiniz yazılımını bir türlü bulamadım
Cihazdaki sorunu bilmeden nasıl yardımcı olacağız.?selamlar banada yardımcı olabilir misiniz yazılımını bir türlü bulamadım
TKGS kapatmayı denediniz mi.?Benim hı level tv de sürekli kanal sıralaması değişiyor bana da yazılım konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar ekleyeceğim resimdeki seri nolu tv yi satın aldım sürekli kanal sıralaması değişmekte galiba yazılım güncellemesi istiyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Merhabalar A101 den hı level 43” tv almıştık sürekli kanal sıralaması değişiyor.Galiba bunun için güncelleme gerekiyormuş tv nin seri nosunu ve şuanki sürümünün resmini yüklüyorum bana da yazılım verebilir misiniz
Merhabalar hı level tv min sürekli kanal sıralaması değişiyor yazılım istiyor galiba bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
M mrtay, By_trol
Selamlar yardımcı olabilir misiniz televizyonum açılıp vestel yazısı görünüyor sonra tekrar kapanıyor sonra bu döngüde devam eviyor hiçbir türlü açılmıyor modelini bulamadım o yüzden yazılımını indiremedim lütfen yardım edinCihazdaki sorunu bilmeden nasıl yardımcı olacağız.?
Üstad kendini bizim yerimize koy. Sadece şu görselle sana atılsa hiçbir şey söylenmese ne anlardın.?
Siz arızayı ve cihaz etiketini paylaşacaksınız yazılım elimizde varsa biz size yazılımı bildirim olarak gönderiyoruz.Selamlar yardımcı olabilir misiniz televizyonum açılıp vestel yazısı görünüyor sonra tekrar kapanıyor sonra bu döngüde devam eviyor hiçbir türlü açılmıyor modelini bulamadım o yüzden yazılımını indiremedim lütfen yardım edin
bu tv nin ful yazılımına ihdiyacım vart yardımcı olursanız sevinirimfınlux 24fx420h kurtarma yazılımı veya ful yazılımı varmı ustam
Cihazdaki sorun.?bu tv nin ful yazılımına ihdiyacım vart yardımcı olursanız sevinirim
full yazılım verildi bildirim çanından ulaşabilirsiniz. yazılımı yükledikten sonra sonucu buraya yazınız.merhabalar vesetl tv logo gelip kapanıyor bir yazılım yükledim ancak şuan yaz
ılım atar gibi standby ışığı yanıp sönmekte ama tv açılmamaktadır mümkünse full yaılım ihtiyacım bulunmakta yardım için rica eder saygılar dilerim
kurtarma yazılımı verildi.Merhaba vestes 28 inç led tv açılış ekranında kalıyor 17mb140 orjinal tv anakart ekran vs değişim olmadı kurtarma yazılımın ihtiyacım var
Adem hocam merhaba 17mb140 28 inç vestel tv için kurtarma yazılımı indireniyorum nasıl yardımcı olursunuz
kurtarma yazılımı verildi.17MP81-2 standby ışığı 6-7 kes yanıp sönüyor öyle kalıyor kurtarma yazılımı rica ediyorum teşekkürler
size güncelle yazılımı verilmiş bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
Çekirek Yazılımı Talep Ediyorum
logoda kalıyordu sizlerden bir haber gelmeyince başka siteden bir yazılım buldum addım ama ekran yarım ve ters geldi şimdi elinizde varsa ful yazılım atayım şimdiden tşk ederimCihazdaki sorun.?
full yazılım verildi. Tv uçurmak istemiyorsanız bilmediğiniz yazılımı yüklemeyin.Merhaba,
Resimde bulunan ürünüm için yazılım ihtiyacım var. Ürün Vestel logosunda kalıyor ve devam etmiyor. Daha önce "28277326_MB130_VESTEL_QUI_YODA_V53520_SVN_315004_.xls " bu yazılımı yükleme yaptım TV açıldı fakat ekran 2 parça halinde. (Resim olarak ekledim.) Bu ürüne uyacak yazılımı benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.
Teşekkürler.