K
kenannxx09
Yeni Üye
- 10 Tem 2024
- 2
- 24
Merhabalar vestel 32pf7050 televizyonunda youtubeye girebilmek için yazılım güncellemesi istiyorum
Adem hocam merhaba 17mb140 28 inç vestel tv için kurtarma yazılımı indireniyorum nasıl yardımcı olursunuzSelamlar;
Sorunuza ''Şu şekilde bağlayabilirsiniz'' diye net bir yanıt vermem mümkün değil zira, Her ne kadar UHL 900 serisinde MB120 anakart kullanılıyor olsa da ve yine her ne kadar bu anakart geniş bir port desteği sağlasa da, sahadaki her donanımın sürücüsünü bünyesinde barındırması teknik olarak mümkün olmuyor maalesef.
TV üreticileri ürün geliştirme çalışmaları esnasında ek donanımlar için kendi bünyelerinden bir ürüne ait sürücüyü chip sete entegre ederler ve sistem de normalde sadece bu donanım ile çalışır.
Buna bir örnek vermek gerekirse, VESTEL tv lerde USB WİRELESS desteği sadece WEEZY 200 donanımı için uygundur, ancak biliyoruz ki A4 tech firmasına ait wi-fi dongle ürünü de aynı sürücü ile çalıştığından dolayı bu tv lerde çalışmaktadır.
Sizin ürün gurubunda da durum bundan farklı değil, eğer sizin kulaklığınızın sürücü veritabanı tv deki entegre edilmiş yazılım ile uyumlu ise çalışır, değilse çalışmaz maalesef.
Vestel yazıp geri kapanıyor bunu sürekli yapıyor ustamtv'de ki sorun nedir.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba vestes 28 inç led tv açılış ekranında kalıyor 17mb140 orjinal tv anakart ekran vs değişim olmadı kurtarma yazılımın ihtiyacım var
Adem hocam merhaba 17mb140 28 inç vestel tv için kurtarma yazılımı indireniyorum nasıl yardımcı olursunuz
Benim hı level tv de sürekli kanal sıralaması değişiyor bana da yazılım konusunda yardımcı olabilir misiniz?Merhaba
Regal 50r5020u 4k TV mi 2+1 ses sistemine kulaklık bağlantısı ile bagladigimda televizyon kumandasindan ses açılip kapanmiyor,mecburen ses sisteminin ses açma kapama dugmesini kullanıyorum.sorunun yazilim ile ilgisi olabilirmi.
SN:7871162 700072
Merhabalar ekleyeceğim resimdeki seri nolu tv yi satın aldım sürekli kanal sıralaması değişmekte galiba yazılım güncellemesi istiyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?Merhaba
Regal 50r5020u 4k TV mi 2+1 ses sistemine kulaklık bağlantısı ile bagladigimda televizyon kumandasindan ses açılip kapanmiyor,mecburen ses sisteminin ses açma kapama dugmesini kullanıyorum.sorunun yazilim ile ilgisi olabilirmi.
SN:7871162 700072
selamlar banada yardımcı olabilir misiniz yazılımını bir türlü bulamadımSaniye farkı var
Cihazdaki sorunu bilmeden nasıl yardımcı olacağız.?Bu cihaz için yazılım ihtiyacım var sanırım mb130