Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,490
2dk bekleyin sizin yazılım yükleniyor Bildirim çanını kontrol edin.Yazılımı mail olarak mi yolluyorsunuz
2dk bekleyin sizin yazılım yükleniyor Bildirim çanını kontrol edin.Yazılımı mail olarak mi yolluyorsunuz
Bekliyorum2dk bekleyin sizin yazılım yükleniyor Bildirim çanını kontrol edin.
yazılım verildi.Bekliyorum
İndirdim şuan yükleniyor yaklaşık 5 dakkadir kırmızı ışık yanıp sönüyor şimdiden teşekkürleryazılım verildi.
Yazil yükler gibi oldu ışık yanıp sönmeye başladı ama hiç durmadıİndirdim şuan yükleniyor yaklaşık 5 dakkadir kırmızı ışık yanıp sönüyor şimdiden teşekkürler
Flash belleğiniz Fat32-MBR mi kontrol edin.Yazil yükler gibi oldu ışık yanıp sönmeye başladı ama hiç durmadı
Sabaha kadar yanıp söndü hala yanıp sönüyor bir kere Vestel yazisi geldi ama TV açılmıyor başka bir yolu varmı acaba
Yeni yazılım verdim.@suattanriver,Sota
Merhaba sota,
Yazılımı farklı Bi usb ile attim yeni taktığım anakarta program atmadan önce vestel logosu geliyordu.Yazilimi attıktan sonra seg logosu geldi fakat kanal yok yazısı gelmiyor.Acaba aldığım anakart mi arizali cvp yazarsanız sevinirim.
Yazılım moduna getiremedim.Olmadi standby hızlı hizli yanip sönmedi gbt mbr yi kontrol ettim@suattanriver,Sota
Merhaba sota,
Yazılımı farklı Bi usb ile attim yeni taktığım anakarta program atmadan önce vestel logosu geliyordu.Yazilimi attıktan sonra seg logosu geldi fakat kanal yok yazısı gelmiyor.Acaba aldığım anakart mi arizali cvp yazarsanız sevinirim.
Her seferinde usb belleği formatlamam gerekirmiYazılım moduna getiremedim.Olmadi standby hızlı hizli yanip sönmedi gbt mbr yi kontrol ettim
FAT32 - MBR olarak biçimlendirdikten sonra gerek yok veriyi silip yeni yazılımı yüklemeniz yeterli.Yazılım moduna getiremedim.Olmadi standby hızlı hizli yanip sönmedi gbt mbr yi kontrol ettim
Her seferinde usb belleği formatlamam gerekirmi
FAT32 - MBR olarak biçimlendirdikten sonra gerek yok veriyi silip yeni yazılımı yüklemeniz yeterli.
Aldığim anakart çalışmıyorda olabilir sonuçta deneyip almadım.BIREBIR UYUMLU ALIP TEKRAR DENEYECEGIMBazı kartlarda eprom arızası olabiliyor ne yaparsanız yapın yazılımı kabul etmez.