Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Merhabalar
Seg yazısında kalıyor. Anakart değişmedi. Kendi anakartı.

1000005815.jpg

yes hehe, i was trying to say that i have checked the backlight LEDs and they all work fine, using a flashlight doesn't show anything....... sorry for the bad google translate
In the archive I have the software below. I mention that you may have a hardware problem, not a software one. Try at your own risk.
If the remote control no longer works, you can use a programmable one.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

17mb82s uydulu anakartım için kurtarma yazılımı indirecektim yazılım indirme talebinde bulunabilir miyim
tv arka etiketi yırtık seri no vs hiçbir şey gözükmüyor
MODEL
VES315WNDA-2D-N01
23247755

17mb82s uydulu anakartım için kurtarma yazılımı indirecektim yazılım indirme talebinde bulunabilir miyim
tv arka etiketi yırtık seri no vs hiçbir şey gözükmüyor
MODEL
VES315WNDA-2D-N01
23247755

Son düzenleme:
merhabalar vestel 17 mb 130s panel uyusmazlık var anakart degıstı ama panel usumadı full yazılım varmıdır alabılırmıyım

WhatsApp-Image-2024-06-03-at-13.00.44.jpg

Anakart ve panel değişmedi
Arza ekranda Vestel yazısı görünü yor kayboluyor televizyon açılmıyor (boot etmiyor)
Teşekkürler kolay gelsin
IMG-20240602-WA0013.jpg

VESTEL 32HA5000 MODEL TV M VAR ANAKARTI YANDIĞI İÇİN ANAKART DEĞİŞTİRDİM KENDİMDE TAMİRCİYİM FAKAT PANEL TERS GÖSTERİYOR BİR ÇOK YAZILIM DENEDİM FAKAT OLMADI KENDİ SÜRÜMÜ GÜNCEL AMA HİÇBİR PANEL YAZILIMLARI UYMADI YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ?

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor. Uygulayın sonucu yazın.
Merhabalar,
Yazılımı şimdi yükledim ve artık babamın televiyonu çalışıyor. Herşey için çok teşekkür ederim.

yazılım çalıştı yükledi fakat arıza aynı stanby a düşüyor 5-6 sn sonra
Hımm, sıkıntı farklı o zaman yazılımla alakalı değil, beslemeye bakılmalı gibime geliyor,cihaz korumaya alınıyor olabilir :ok

seg yazıda kalıp kapanıyor
MODEL
VES315WNDA-2D-N01
23247755

Geri
Üst Alt