By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,915
cihaz anakart optik ses cikisi kirmizi isik yaniyor baska besleme Karti denedim tv de stanby isigi yanmiyor dump dosya ariyorum simdiden tesekkurler tv degisen bir parca yoktur.
![]()

cihaz anakart optik ses cikisi kirmizi isik yaniyor baska besleme Karti denedim tv de stanby isigi yanmiyor dump dosya ariyorum simdiden tesekkurler tv degisen bir parca yoktur.
![]()

Kurtarma yazılımı verildi. Detaylar için imzama bakın.regal 32R4015 tv 17mb82s kurtarma yazılımı gerekli tv çok geç açılıyor veya hiç açılmıyor
regal tv geç veya hiç açılmıyor
![]()
Tv de herhangi bir onarım veya donanım değişikliği olmadı.Merhaba. Televizyonun stand bu ışığı yanıp sönüyor. Tv açılmıyor. Bazen geceleri kendi kendine açılıyor. Kurtarma yazılımı paylaşabilir misiniz?
![]()
Kurtarma yazılımı verildi. Detaylar için imzama bakın.Merhaba. Televizyonun stand bu ışığı yanıp sönüyor. Tv açılmıyor. Bazen geceleri kendi kendine açılıyor. Kurtarma yazılımı paylaşabilir misiniz?
![]()
Tv de herhangi bir onarım veya donanım değişikliği olmadı.
konunun 1. mesajinda istenilen bilgiler yazmakta.Toshiba 211 v3 yazilimi indirmek için talep olusturmam gerekiyor bu metin yeterli midir
In the archive I only have compatible software 17MB130P and panel VES490QNDL-2D-N11. Try at your own risk. If the remote control no longer works, you can use a programmable one.telefunken TE49269s26y2p
17MB130P
1011499 1801 800173
sn-7959129 800173
VES490QNDL-2D-N11
MERHABA. TV sehpasındaki ışık yanıp sönüyor. TV açılmıyor. Kurtarma yazılımını paylaşmak mümkün mü?
![]()