Tv sorun nedir.En son yazılım için desteğinizi alabilir miyim? Teşekkürler,
![]()
Kabaca sistem bu şekilde bağlı:Tv değiştirmeye gerek yok hallederiz ses sistemi kulaklıktan mı bağlı
Tv sorun nedir.
Kabaca sistem bu şekilde bağlı:
Apple Tv Box ---hdmi 2.1---> TV ----- Optik Kablo-----> Bose Solo ii soundbar
Yapmak istediğim: Soundbar ses seviyesini Apple TV kumandası üzerinden kontrol etmek, en kötü şartta TV kumandasından kontrol etmek.
![]()
maalesef soundbarda hdmi girişi yok. mantık olarak apple tv box ve televizyon hdmi arc ile bağlı olduğu için, apple tv kumandası üzerinden yapılan ses ayarı televizyonun ses çıkış seviyesini direkt olarak kontrol etmeli. bu sebeple, soundbar ve tv arasındaki bağlantının türünden bağımsız iletilmeli diye düşündüm. ayrıca aşağıda paylaştığım arkadaşın videosunda benimkiyle aynı problemin çözümü mevcut. ancak gerekli dosylara erişim linkleri uçmuş.Bir AVR kullanıcı olarak fikrimi belirteyim. Soundbar'ı HDMI kablo ile TV'ye bağlama imkanınız varsa TV kumandası yada Apple TV kumandası ile soundbardaki ses seviyesini kontrol edebilirsiniz. Ama optik kabloda bu mümkün değil diye biliyorum.
Benim "TV + Denon AVR + Amazon fire TV stick" üçlemeli sistemde dediğiniz şey hiçbir ekstra ayar yapmaya gerek kalmadan çalışıyor. Çnkü bağlantı HDMI ile yapıldı.
Kurtarma yazılımı verildi. Detaylar için imzama bakın.İyi Akşamlar.
Televizyon 40FB5050 Anakart 17MB140.
Açılınca logo geliyor sonrasında kapanıyor.
Yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Herhangi bir donanımsal değişiklik yapılmadı.
Full yazılım sağlayabilir misiniz ?
![]()
![]()
konunun ilk mesajinda sizden istenilen bilgileri buraya ekleyin.Merhaba 22PfF5065s TV var elimde . Televizyonu açıyorum normal şekilde kırmızı ışık yanıyor sonra sönüyor ama ekranda ses goruntu yok . Kapatma düğmesine basınca da normal şekilde kapanıyor . Sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Kurtarma yazılımı verildi. Detaylar için imzama bakın.Televizyonum vestel yazısı çıktıktan sonra açılmıyor,vestel yazısı kayboluyor tekrar vestel yazısı geliyor ve kapanıyor.üzerindeki tüm parçalar orjinal hiç servise gitmedi.arkasındaki fotoğrafı ekliyorum yazılıma ihtiyacım var lütfen yardımcı olursanız memnun olurum
![]()