Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
Arşivde ne yazık ki yok. arizanotlariMerhaba arkadaşlar televizyon Vestel yazısında kalıyor anakart 17mb98 full yazılım lazım
Televizyon orijinal anakart 17mb98 için full yazılım lazım
Arşivde ne yazık ki yok. arizanotlariMerhaba arkadaşlar televizyon Vestel yazısında kalıyor anakart 17mb98 full yazılım lazım
Televizyon orijinal anakart 17mb98 için full yazılım lazım
Sorunu çözdüm gerek kalmadıMerhaba.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Çok teşekkür ederim. İndirip yükledim ,cihaz sıkıntısız çalışıyorFull yazılım için indirme yetkisi verdim. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. İndirip yükledim ,cihaz sıkıntısız çalışıyor
Tv nin kulaklık çıkışından sounbara bağlantı yapılabiliyorsa sorunu çözeriz.maalesef soundbarda hdmi girişi yok. mantık olarak apple tv box ve televizyon hdmi arc ile bağlı olduğu için, apple tv kumandası üzerinden yapılan ses ayarı televizyonun ses çıkış seviyesini direkt olarak kontrol etmeli. bu sebeple, soundbar ve tv arasındaki bağlantının türünden bağımsız iletilmeli diye düşündüm. ayrıca aşağıda paylaştığım arkadaşın videosunda benimkiyle aynı problemin çözümü mevcut. ancak gerekli dosylara erişim linkleri uçmuş.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
TV'nin sorunu nedir.merhaba
17mb110s full yazılım talep ediyorum orijinal ana kart rica etsem yardımcı olabilir misiniz ?
TV'nin sorunu nedir.
Verdiğim yazılımı deneyip sonucunu yazın.başlangıç logoyu görüyorum sonra standby a geçiyor ne kumanda dan ne üzerinden açamıyoruz.
bildirim olarak gönderiyoruz. sağ üstteki çanı kontrol edin.yazılımı nereden indirebilirim
ne hiçbir tepki yok üstadım. dump yüklemek lazım heralde. çok teşekkür ederim ilginiz içinbildirim olarak gönderiyoruz. sağ üstteki çanı kontrol edin.