Lg v18 uhd panel taktık etiketi fotoğrafını ekledimYeni anakart ve Panelin bilgisi lazım ama cihazda çalışmasında sorun yoksa bence kurcalamayın.

Lg v18 uhd panel taktık etiketi fotoğrafını ekledimYeni anakart ve Panelin bilgisi lazım ama cihazda çalışmasında sorun yoksa bence kurcalamayın.
Teşekkürler İlginiz için.Maalesef![]()
Konunun ilk mesajını okuyunuz.bircok tv nın yazılımı ınternette bulunuyor fakat regal rtv 32882 32 inch tv yazılımını bulamadım yardımvı olabilecek varmıdır tv dügmeye basınca dıt dıye ses cıkartıyor acılmıyor bundan bı 4 sene once falan aynı sorun olmuştu yazım yukledım düzeldi fakat şuan yazılımı bulamıyorum
televizyonu kapatıp fişini çektim usbyi fat32 olarak biçimlendirip zip içindeki dosyaları usb ye attım. kumandadan ok tuşuna basılı tutarak televizyonun fişini taktım. kırmızı leb yanıp sönmeye başlayınca ok tuşunu bıraktım. yaklaşık 1 saat ışık yanıp söndü. hiç bir değişim yok.kurtarma yazılımı verildi.
farklı flash bellekle tekrar deneyin.televizyonu kapatıp fişini çektim usbyi fat32 olarak biçimlendirip zip içindeki dosyaları usb ye attım. kumandadan ok tuşuna basılı tutarak televizyonun fişini taktım. kırmızı leb yanıp sönmeye başlayınca ok tuşunu bıraktım. yaklaşık 1 saat ışık yanıp söndü. hiç bir değişim yok.
kurtarma yazılımını verdim.![]()
lütfen kurtarma yazılımı gönderir misiniz? kırmızı ışık yanıp sönüyor SEG yazısı geliyor ekrana sonra tv kapanıyor.
Tv'nin sorunu nedir.iyi akşamlar rica etsem kurtarma yazılımını atabilrimisiniz ?![]()
Hocam youtube da bazi videolarda siyah ekran geliyor bazen ses gidiyor o yuzden tekrar yazilim atsam duzelir diye dusunuyorumTv'nin sorunu nedir.
8 gb flash bellek buldum en düşük 4 gb ile yapın yazıyor ama sıkıntı olur mu 8 gb olsakurtarma yazılımını verdim.