By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Farklı yazılım yetkisi verildi yükleyip sonucu yazın.işe yaramadı maalesef, hızlı hızlı yanıp sönme moduna bile geçmedi
Farklı yazılım yetkisi verildi yükleyip sonucu yazın.işe yaramadı maalesef, hızlı hızlı yanıp sönme moduna bile geçmedi
cihazdaki sorun nedir.Selamlar full yazılım atabilir misiniz teşekkür ederim şimdiden.
yazılımı denedim hızlı hızlı yanıp sönüyor yazılım yüklendiğini işaret fakat durup tekrar hızlı hızlı yanıp sönmeye başlıyor böyle sürüyor. sonuç olmadı. deneyebileceğim başka yazılım varmı acabaYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Cihazdaki kanalları sıfırlamak istedim, sonra kapandı, kapanıp açılıyor vestel yazısı geliyor başka bir şey gelmiyor yazılımın çöktügünü düşünüyorum vestel in sitesinden yazılım buldum ancak muhtemelen güncelleme yazılımı olduğu için update error hatası veriyorcihazdaki sorun nedir.
Sizin yazılımı akşam sunucuya ekler sizinle paylaşırım.Cihazdaki kanalları sıfırlamak istedim, sonra kapandı, kapanıp açılıyor vestel yazısı geliyor başka bir şey gelmiyor yazılımın çöktügünü düşünüyorum vestel in sitesinden yazılım buldum ancak muhtemelen güncelleme yazılımı olduğu için update error hatası veriyor
Maalesefyazılımı denedim hızlı hızlı yanıp sönüyor yazılım yüklendiğini işaret fakat durup tekrar hızlı hızlı yanıp sönmeye başlıyor böyle sürüyor. sonuç olmadı. deneyebileceğim başka yazılım varmı acaba
Bahsettiğiniz arızayı kurtarma yazılımı çözer.
merhaba ustalarım 17mb140 anakart'a sahip hi-level tv için ful yazılım gönderir misiniz tv'nin sıkıntısı standby ışığı sayıyor açmaya bastığım zaman standby ışığı yanıp sönüyor sonrasında sabit kalıyor tv açılmıyor ful yazılım yoksa panel yazılımı gönderirmisiniz elimde anakart var takdığımda çalışıyor fakat görüntü negatif
teşekkürler peki kurtarma yazılımı gönderir misiniz form dan indiremedim izin gerekiyor galibaBahsettiğiniz arızayı kurtarma yazılımı çözer.
Rica ederiz. Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.teşekkürler peki kurtarma yazılımı gönderir misiniz form dan indiremedim izin gerekiyor galiba
sorun çözüldü teşekkürlerRica ederiz. Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Bekliyorum teşekkürlerSizin yazılımı akşam sunucuya ekler sizinle paylaşırım.