Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Hocam malesef açılıp kapanıyor sanırım güncelleme yapmaya çalışıyor fakat görüntü gelmiyor ve kapanıyor.
Verdiğim son yazılım cihazın serisine uygun orjinal yazılım. Yazılımı kabul etmiyorsan servisten yardım almanız gerekir.

Fakat kırmızı ışık bir süre sonra yanıp sönmeyi bırakıyor artık sabit kırmızı yanıyor.

evet uyguluyorum. Fış çıkık halde USB takıyorum OK tuşuna basılı halde fışı takıyorum Kırmızı ışık hızlı yanmaya başlayınca Ok tuşuna basmayı bırakıyorum.

evet uyguluyorum. Fış çıkık halde USB takıyorum OK tuşuna basılı halde fışı takıyorum Kırmızı ışık hızlı yanmaya başlayınca Ok tuşuna basmayı bırakıyorum.
ışık yanıp sönene kadar basılı tutun.

Yaptım 2 kere hızlı şekilde açılıp kapanıyor ve Kırmızı ışık sabit kalıyor.

Merhaba,belli bir süre sonra ekran kararıyor ama ses var kanal değişiyor ama görüntü gelmiyor kapatıp açınca geliyor sonra tekrar aynı sorun.Yazılımla ilgili olabilr mi ? Varsa güncel yazılım verebilir misiniz ?

1707933457369.jpg
1707933457375.jpg

merhaba, logoyu gecemiyor, bir sure sonra kapaniyor. yazilim gerekiyor sanirim, yardimci olabilir misiniz.

17079331755922816b9e0e2759014.jpg

Merhabalar televizyon aç kapa yapınca reset atıyor sıfırdan başlıyor yardımcı olur musunuz hangi yazılımı atmak lazım

IMG_20240214_220610.jpg

Son düzenleme:
17mb140 için ful yazılım indirmeye çaılışyorum fakat yazılım talebi uyarısı ile karşılaşıyorum yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim

17mb140 için ful yazılım indirmeye çaılışyorum fakat yazılım talebi uyarısı ile karşılaşıyorum yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim
konunun 1. mesajında gerekli açıklama var.

Geri
Üst Alt