Biz size yazılım vermedik.?Merhaba,
Finlux 32 lcd tv açılış yazısı geliyor.yazılımı yükledim ama açılmıyor.yardım edebilirmisiniz.
Full yazılım verildi. Yükledikten sonra sonucu buraya yazınız.merhaba REGAL 43R6520F FULL YAZILIM LAZIM
10120180 1810800062
SN : 8133824 800062
PNL : 23472482
VPAZ :20273618
MAİNBORD : 17MB110S
arizanotlariFull yazılım alabilir miyim? 17MB96
SN: 7366077 500183
kurtarma yazılımını denedim birkaç kere ama değişen birşey yok.farklı usb bellekle denedim yine olmadı.full yazılım gönderebilirseniz tv yi sıfırdan kurmayı deneyeyim.değerli desteğiniz için teşekkür ederim.Biz size yazılım vermedik.?
Kurtarma yazılımı verildi.
FINLUX MODEL NO:32FX420H UYDU ALICILI LED TVkurtarma yazılımını denedim birkaç kere ama değişen birşey yok.farklı usb bellekle denedim yine olmadı.full yazılım gönderebilirseniz tv yi sıfırdan kurmayı deneyeyim.değerli desteğiniz için teşekkür ederim.
Kaynağı belli olmayan yazılımları neden tv yüklüyorsunuz anlamış değilim.kurtarma yazılımını denedim birkaç kere ama değişen birşey yok.farklı usb bellekle denedim yine olmadı.full yazılım gönderebilirseniz tv yi sıfırdan kurmayı deneyeyim.değerli desteğiniz için teşekkür ederim.
full yazılım verildi. Yükleyip sonucu bildirin.Hi-Level 50UHL650 Ultra HD (4K) TV
Kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor arada açılıyor silik bir şekilde vestel yazısı geliyor ve kapanıyor. Yazılım olarak yardımcı olursanız sevinirim.
Model No : 50UHL650
SN: 8443036000158
kurtarma yazılımı verildi.Merhaba ustalarım Vestel yazısı geliyor ve kapanıp açılıyor bu şekilde sorunum yardımcı olursanız memnun olurum
full yazılım verildi.
Tv vestel yazısı gelip stanby konuma geçiyor.
Kurtarma yazılımı atabilir misiniz.
yeni yazılım verdim.malesef bir sonuç alamadım. Vestel yazısıda gelmiyor artık