Ful yazılımın normal yazılımdan farkı nedir.? Avantajı ne?Full yazılım için etiket zorunlu fakat bahsettiğiniz arıza genellikle besleme kartından kaynakli olur.
Ben illa yazılım deneyeceğim derseniz etiket gerekirli
Ful yazılımın normal yazılımdan farkı nedir.? Avantajı ne?Full yazılım için etiket zorunlu fakat bahsettiğiniz arıza genellikle besleme kartından kaynakli olur.
Ben illa yazılım deneyeceğim derseniz etiket gerekirli
Farklı bir yazılım yetkisi verildi bildirimi kontrol edin.hiç birşey değişmedi maalesef kaç defa denedim yine aynı devam ediyor aşamaları doğru bir şekilde denedim
Full yazılım tv nin ilk fabrika yazılımıdır. Diğerleri güncellemedir.Ful yazılımın normal yazılımdan farkı nedir.? Avantajı ne?
Kurtarma yazılımı verildi.Merhabalar hilevel 49hl550 için yazılım göndere bilir misiniz tv standbay olarak kaliyor
Cihazdaki sorun nedir.Merhaba
Yazilim dosyasini bulabilir misiniz?
Merhaba
Yazilim dosyasini bulabilir misiniz?
yaşadığınız sorun nedir.Full yazılım alabilir miyim? 17MB96
SN: 7366077 500183
Ücretsiz hizmet ancak bu kadar oluyor...40 dereden su getirdiniz ya altı üstü bir yazılım istiyoruz yok şuraya başlık yaz yok toplu paylaşım olacak yok şöyle yok böyle oynatmayın insanları kardeşim
cihazdaki ariza tam olarak nedir.Hayırlı işler ustalarım. yazılım konusunda yardımınıza ihtiyacım var. şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim
32fx420h 32" sn: 8010126 800201
Standby ışığı yanıp sönüyor açılmıyoryaşadığınız sorun nedir.