Anakartı mi değiştirmem gerekiyor?Standby ışığı yanmıyorsa usb flash bellek ile yazılım yüklenmez.
Anakartı mi değiştirmem gerekiyor?Standby ışığı yanmıyorsa usb flash bellek ile yazılım yüklenmez.
Nedenini mutlaka biz soralım. Kesinlikle yazmayın!
17mb171 anakart için full yazilima ihtiyacim var
Başka bir SW ile güncelledim ama resim ters görünüyor, şimdi orijinal SW'yi ihtiyacim varNedenini mutlaka biz soralım. Kesinlikle yazmayın!
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
5= Aşağı ok (Yön) Tuşu ile daha aşağı inip ikinci sayfanın resmini de buraya ekle
Analart değişerek sorunu çözdük.. İlgi için teşekkür ederiz1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
5= Aşağı ok (Yön) Tuşu ile daha aşağı inip ikinci sayfanın resmini de buraya ekleyin.
Arşiv uygun yazılım yok, umarim diğer ustalarda vardır.Başka bir SW ile güncelledim ama resim ters görünüyor, şimdi orijinal SW'yi ihtiyacim var
1= Televizyonu çalıştırınyazılım talebi istiyorum
bende böyle yazıyor phoenix v.0.8.4 buna uygun son sürüm var mı
hocam bizde sıkıntı kanallarda sadece 2 kanal açılıyor diğerleri sıkıntı sinyal yok diyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin sonucu yazınMerhaba ledbar değişimi sonrası cihaz açılışta Vestel logosu geliyor ardından ekran kapanıyor arkadan hafifbir ışık sızıyor ama görüntü gelmiyor malesef. Arkada belli belirsiz Vestel yazısı mevcut
Model: SATELLITE 40FA5050 40
Seri no: 7534571 600464
TV yazılım desteği kesilmiş çok eski bir anakarta sahip güncel yazılım yokMerhaba acaba uygun bir yazılım var mı ?
Tunerden olmasın, birden mi oldu bu durum ,mesela genelde yıldırım ve yağmurdan sonra olur bazı yerlerde,acaba tuner veya çanak anten varsa lnb bozulmuş olmasın ,çanak anten kontrol edildi mi (bak kaç yerden cevaplar geldi )yazılım talebi istiyorum
bende böyle yazıyor phoenix v.0.8.4 buna uygun son sürüm var mı
hocam bizde sıkıntı kanallarda sadece 2 kanal açılıyor diğerleri sıkıntı sinyal yok diyor
Yarın olsun hayır olsunKumandadan açma tuşuna basınca kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor ama tv açılmıyor. Yazılımı bulamadım forumda 32226b var ama bende ki model 32226W yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.