Kumandanın OK tuşuna basılı tutarak, TV fişini prize takıyorum, ama! Tepkime yok.Üstad maalesef bu yazılım olmadı, yazılımın doğru olduğundan eminiz değil mi?
Yazılım kurtarma yazılımı olacak.
Örnek: upgrade_loader_nvclean.pkg
Yazmıyor.
mb140.bin yazıyor, yine de yolu bulur mu bilmiyorum.
iyi aksamlar ihtimal göre size yazılım veremeyiz.iyi akşamlar. regal 32r4020h tvim de aniden sen gelme ama görüntü alamama sorunu yaşatıyor açılışta regal yazısı geliyor. tvnin etiketini atamıyorum çünkü askı aparatımın montaj levhası çıkmıyor. 17mb140 büyük ihtimalle anakarttım yazılım desteği sağlar mısınız
SotaMB120 Playstation ve Xbox HDR Görmeme Hatası Çözüm ve Anlatım
Kartın üzerindeki (cı modülde olur genelde) etiket ve panel saçındaki panel etiketini çek at,kart neydi senin 120 miydi :alala Evet 17MB120 CI modülde değişik birşey var, Şase üzerindeki daha gerçekci :) atayım şimdi. Daha gerçekci olanı kırmızı kare içerisine aldım ama Baştaki 2 nedir bilmiyorum.tavsiyeforumu.com
Sota
Full yazılım verildi sonucu yazın.Uydu yu kapalı yapınca uydusuz olarak notmal çalısıyor uyduyu açınca devamli ilk kurulum ayöblendiriyor
Stand by ışığı hiç yanmıyor, doğal olarak da yazılım yüklenemediMB 140 eski anakartınız için yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazın
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin sonucu yazın.Hayırlı işler merhabalar ustalarım. 40" 40FB5050 mb140 anakartlı televizyonumuz vestel logosundan sonra kapanıp açılmıyor maalesef. Yazılım Konusunda desteğinize ihtiyacım var.
pnl 23398251
vpaz 20273543
10111627 1709 701201
-sn: 7883166 701201
Standby ışığı yanmıyorsa usb flash bellek ile yazılım yüklenmez.Stand by ışığı hiç yanmıyor, doğal olarak da yazılım yüklenemedi