Yazılımı yükleyince sorun düzeldi. Emeğiniz için teşekkür ederim.yazılımı verdim. Bildirim çanını kontrol edin.
Yazılımı yükleyince sorun düzeldi. Emeğiniz için teşekkür ederim.yazılımı verdim. Bildirim çanını kontrol edin.
MB 140 eski anakartınız için yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazınMerhaba, seg 40sc5600 tv (anakart 17mb140), açılışta "seg" yazısı çıkıp kayboluyordu. Anakart sorunu olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler. Anakart olarak 17mb82s alıp taktım. Tv fişini takınca, ters olarak (başaşağı) "finlux" yazısı geldi, ardından yine başaşağı olarak "henüz herhangi bir kanal eklenmedi. Kanalları eklemek için lütfen kurulum menüsüne gidiniz." yazısı çıktı ve ekranda kaldı. Tv. kumandası (seg) işlev görmüyor. Telefona sanal kumanda yükleyip denemek istedim ama tv. açılmadığı için sanal kumanda da bağlantı sağlayamıyor. Bu arada tv. en son hdmi modunda iken sorun çıktığı için, sosyal medya kumandası çalışıyor ama görüntü başaşağı ve renkler ters görünüyor.
Yardımcı olabilir misiniz? Eski kartı tekrar takıp, kurtarma yazılımı mı yükleyeyim, yoksa bu kart için bir yükleme yapabilir miyim? Şİmdiden teşekkür ederim.
Full software. Try at your own risk.Merhaba, bana yardım et, bu televizyon için tam yazılıma ihtiyacım var.
17MB120
VES550QNDS-2D-N11
logoda asılı kalıyor ve yeniden başlatılıyor.
Uydu yu kapalı yapınca uydusuz olarak notmal çalısıyor uyduyu açınca devamli ilk kurulum ayöblendiriyor
Sa ustalarım full yazılım lazım logoda kalıyordu kurtarma attım aldı şimdi devamlı ilkbkurulumabgeçiyor kurulumu yapıyorum kapatıp açılıyor yine kurulum istiyor
Sa ustalarım full yazılım lazım logoda kalıyordu kurtarma attım aldı şimdi devamlı ilkbkurulumabgeçiyor kurulumu yapıyorum kapatıp açılıyor yine kurulum istiyor
Bence mb140 kartınızı cihaza geri takın full yazilimla kurtarabilirmiyiz bir bakalim.Merhaba, seg 40sc5600 tv (anakart 17mb140), açılışta "seg" yazısı çıkıp kayboluyordu. Anakart sorunu olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler. Anakart olarak 17mb82s alıp taktım. Tv fişini takınca, ters olarak (başaşağı) "finlux" yazısı geldi, ardından yine başaşağı olarak "henüz herhangi bir kanal eklenmedi. Kanalları eklemek için lütfen kurulum menüsüne gidiniz." yazısı çıktı ve ekranda kaldı. Tv. kumandası (seg) işlev görmüyor. Telefona sanal kumanda yükleyip denemek istedim ama tv. açılmadığı için sanal kumanda da bağlantı sağlayamıyor. Bu arada tv. en son hdmi modunda iken sorun çıktığı için, sosyal medya kumandası çalışıyor ama görüntü başaşağı ve renkler ters görünüyor.
Yardımcı olabilir misiniz? Eski kartı tekrar takıp, kurtarma yazılımı mı yükleyeyim, yoksa bu kart için bir yükleme yapabilir miyim? Şİmdiden teşekkür ederim.
Spam nedeniyle 1 hafta süreyle konudan uzaklastirdildiniz.8090322 10110891 49ud8400 17mb130 için full yazılım var mı