1= Televizyonu çalıştırınBenim başıma çok tuhaf bir sorun geldi usta. Sinyal yok arızası.. Fakat kendi dahili uydu kulanmadan harici tvplus hdmi bağli. Tv de görüntü var. Sorun yok sesee var. Açıyorım. İzlerken sinyal yok diyip 5 dk geri saymaya başliyor. Kumanda menü falan tuşa basınca uyarı kayboluyor exit yapayım uyarı yine gelip geri sayıyor. Kapanmasını bekliyorm ışıklar sönmeden tv görüntü gidiyor ama ses var ışık var. Dişi çekip takıyom aynı devâm
Benim başıma çok tuhaf bir sorun geldi usta. Sinyal yok arızası.. Fakat kendi dahili uydu kulanmadan harici tvplus hdmi bağli. Tv de görüntü var. Sorun yok sesee var. Açıyorım. İzlerken sinyal yok diyip 5 dk geri saymaya başliyor. Kumanda menü falan tuşa basınca uyarı kayboluyor exit yapayım uyarı yine gelip geri sayıyor. Kapanmasını bekliyorm ışıklar sönmeden tv görüntü gidiyor ama ses var ışık var. Dişi çekip takıyom aynı devâm
Başımız sağolsun öncelikle 9 şehidimiz var, Allah sabır versin ailelerine, şehitliklerini kabul etsin. Umarım geride kalan bizler kıymetlerini biliriz verilen çabanın.Full yazılım için yetkiyi verdim yükleyip sonucu yaz.
soketlerı sokup denedım ancak aynı sorun devam edıyorBahsettiğiniz arıza yazılım ile alakalı değil tv yi çalıştırın uzaktan kumanda pilini çıkarın sürekli sinyal gönderiyor olabilir. Sorun devam ediyorsa resimde işaretlediğim soketi çıkarın yine sorun devam ediyorsa ana kart değişecek bu uygulama ile kumanda ve tv üzerindeki switch test edilmiş olur.
![]()
tv eski haline döndü yardımlarınız için teşekkürlerkurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanını kontrol edin.
Google translate:![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba arkadaşlar elimde telefunken televizyon var görüntü ters bunu düzeltmek için uygun yazılımı gönderirmisiniz panel yazılımımı tam yazılımmı atmam gerekiyor
Tv'deki sorun nedir, Tv donanımı orjinal arka kapakta bulunan etiketin görüntüsünü bizimle paylaşın.Merhabalar;
SEG 32sch5620 tv için yazılıma ihtiyacım var. Fakat anakart MB140 mı yoksa MB82 mi bilemiyorum. Yazılım konusunda destek olabilir misiniz?
SEG 32SCH5620 10110296[1710]700505 SN:7902209700505 VPAZ:20273315 PNL:23452299
Sorun: SEG yazısızı gelip gidiyor. Tv açılmıyor.
Teşekkürler.
panel yazılımı verildi.![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba arkadaşlar elimde telefunken televizyon var görüntü ters bunu düzeltmek için uygun yazılımı gönderirmisiniz panel yazılımımı tam yazılımmı atmam gerekiyor
Tv'deki sorun nedir, Tv donanımı orjinal arka kapakta bulunan etiketin görüntüsünü bizimle paylaşın.
yazılımı verdim. Bildirim çanını kontrol edin.![]()
Sorun: SEG yazısı geliyor sonra restart yapïyor.
Konunun 1. mesajını okuyun.full yazılım talebi
full yazılım talebi