İndirdim teşekkür ederim ustam sağolİndirdiğinde haber ver sileceğim, bendeki yazılımlar bunlar sadece, önce kurtarmayı yükle sonra diğerini
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
İndirdim teşekkür ederim ustam sağolİndirdiğinde haber ver sileceğim, bendeki yazılımlar bunlar sadece, önce kurtarmayı yükle sonra diğerini
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Benim yapabileceğim bu kadar maalesef, umarım işe yararİndirdim teşekkür ederim ustam sağol
Tamam artık ,hanım "şalteri indiriyorum" dedi yine, panel dosyanı al buraya yükle ve yarın(bugün) gece girmemi bekleayne
Aynen ustam benimki bundan eski model kumanda ışığı alltta görünmüyor
Zubizaretta tekrar hoşgeldin uzun zamandır görünmüyordun.Selamlar tekrar. Sanırım okunaklı olmadığı için cevap verilmedi. Etiketteki bilgileri aşağıya yazıyorum:
MODEL NO: LE26912FHD-B
Barkodun üstü: 10085578(1305)300153
İki barkod arası: -SN: 7019578 300153
Barkodların altı: 10085578 1305
PNL: 30072182
VPAZ: 20228052
Tekrar teşekkürler.
İkisini de değiştirin %90 Çalışacaktır.İlginiz ve cevaplarınız için teşekkürler.
Hocam televizyonun arka tarafını açtım. İki kapasitör gördüğüm kadarıyla şişmiş. Adem Helvacı hocamın YouTube kanalından baktığım kadarıyla LED e güç veren kabloya giden voltajı ölçtüğümde önce voltaj geliyor ve sonra sıfırlanıyor. 2 kapasitör dışında hata olabilecek yer varsa ona da bakayım, yoksa bunları değiştireceğim. Başka bir fikriniz var mı?
![]()
![]()
![]()
Güncel yazılımda istediğiniz uygulamaların garantisi yok diye yazmıştım.![]()
verdiğiniz yazılımı yükeldim farklı flasha yükleyip menüden factory reset atıp ordan televizyonu yeniden güncellemeye calıstım ve sonucunda oldu pek bi değişiklik göremedim, kanalları ayarlamaya calısıyorum istedigim uygulamalar yok tabiki altarnatif de yok gibi sanki :/ bu üzdü.
Vestele mail attım bakalım ne diyecekler
yani android sticklerden biri sart olduGüncel yazılımda istediğiniz uygulamaların garantisi yok diye yazmıştım.
Etikete ait tv mb95 Ana karta sahip smart özelliği donanımsal yetersizlik nedeniyle teknolojik ömrünü tamamladı. Android box alıp kullanın.Merhaba,
Vestel 50pf7175b Smart TV nin güncel yazılımını gönderme imkanınız var mı acaba?
Vestel WİFİ dongle aldım. Usb yi taktığımda internete bağlanabildim ama hiçbir uygulamayı açamadım. Yazılım güncellemesi yapabilirsem sorunun çözeleceğini okudum bir yerde. O yüzden güncel yazılıma ihtiyacım var. Kumandadan yazılımı güncellemek istediğimde 2014 yılına ait yazılım mevcut ve yenisini de bulamıyor.
![]()
Maalesef android box şart oldu.yani android sticklerden biri sart oldu
Ordu merkezde bir TV tamircisi takmış biraz çalıştıktan sonra logo sonrası cihaz kilitleniyordu
Görüntü geldi hocam sağol ters görüntü panel yazılımı lazım şimdiBenim yapabileceğim bu kadar maalesef, umarım işe yarar![]()
Cod panel (VESxxxxxxx) ????Görüntü geldi hocam sağol ters görüntü panel yazılımı lazım şimdi
![]()
Bu kod nerede yazıyor hocamCod panel (VESxxxxxxx) ????