teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Olmamış klasör olmayacak sadece "Downloadpq.mb82 " olacak usbde hemen tekrar yapZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yaptım ama olmustur inşallah
Olmamış klasör olmayacak sadece "Downloadpq.mb82 " olacak usbde hemen tekrar yapZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yaptım ama olmustur inşallah
Klasörsüz yaniOlmamış klasör olmayacak sadece "Downloadpq.mb82 " olacak usbde hemen tekrar yap
1.DownloadPQ.mb82..2.usb_trace_log34.3.wakeup_reasons..ekledigim dosya ile 3 adet dosya geldi hangisini istiyorsun ustamKlasörsüz yani
Bir yerde hata var, dur bakayım senin kart mb82 miydi1.DownloadPQ.mb82..2.usb_trace_log34.3.wakeup_reasons..ekledigim dosya ile 3 adet dosya geldi hangisini istiyorsun ustam
17mb82s yazıyor anakartın üzerindeBir yerde hata var, dur bakayım senin kart mb82 miydi
Hımm ,o zaman bir klasör yarat, asını read olarak değiştir, usbye kopyala read isimli klasörü ve menü+4725 ile "usb operations" gel, OK bas usbye kaydetsin dosyayıDownloadPQ.mb82 flahs diske klasörsüz koyuyorum tv acıyorum menü 4725 yazıyorum usb operations tuşlayınca bu dosyalar geliyor ustam
17mb82s yazıyor anakartın üzerinde
.https://s2.dosya.tc/server27/6hmtiv/read.rar.html. hakkını helal et ustam bu saatte benm sorumla ugraşıyorsun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol...yaptım rar olarak ekledim ustam.https://s2.dosya.tc/server27/6hmtiv/read.rar.html
hemen yapıyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.indir, zipten çıkat klasör olmadan sadece dosyayı kopyala usbye , menü+4725 ile usb operations gelip OK bas, tvyi kapat aç
Allah razı olsun ne dileğin varsa rabbim versin ustam düzeldi tv sayande beni mutlu ettin sende mutluolursun inşallahZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.indir, zipten çıkat klasör olmadan sadece dosyayı kopyala usbye , menü+4725 ile usb operations gelip OK bas, tvyi kapat aç
hazır kanal dosyası varmı hocamhemen yapıyorum
Allah razı olsun ne dileğin varsa rabbim versin ustam düzeldi tv sayande beni mutlu ettin sende mutluolursun inşallah
Gözlerimi doldurdun gece vakti,amin diyorum, güle güle kullan ,verdiğim yazıımla son yolladığım panel dosyasını bir klasöre kopyalayıp iyice saklayınhemen yapıyorum
Allah razı olsun ne dileğin varsa rabbim versin ustam düzeldi tv sayande beni mutlu ettin sende mutluolursun inşallah
teşekkür ederim yaşlı bir teyzenin bize çok dua edecekGözlerimi doldurdun gece vakti,amin diyorum, güle güle kullan ,verdiğim yazıımla son yolladığım panel dosyasını bir klasöre kopyalayıp iyice saklayın
teşekkür ederim yaşlı bir teyzenin bize çok dua edecek
yaşınızı bilmiyorum sayın hocam 80 yaşında teyze ordu yım ben yolunuz düşerşe bu tarafa .xxxxxxxx numaram misafir etmek isterim hakkınız ödenmezÖnemli - Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2024
2024 Yılına ait aylık güncellenen hazır kanal listesidir. Usb flash bellek ile yüklenir. Android tv için de uyumludur. Vestel üretimi dahili uydulu led ve lcd televizyonlar için dört adet farklı kanal listesi hazırladım. ÖNEMLİ: Çatıda tek çanak anten olsa bile (Merkezi sistem dahil)...tavsiyeforumu.com
Güle güle kullansın, yaşlı derken benden de mi yaşlı
64 dümyaşınızı bilmiyorum sayın hocam 80 yaşında teyze ordu yım ben yolunuz düşerşe bu tarafa .xxxxxxxx numaram misafir etmek isterim hakkınız ödenmez