Bu kod nerede yazıyor hocamCod panel (VESxxxxxxx) ????
Bu kod nerede yazıyor hocamCod panel (VESxxxxxxx) ????
Google translateBu kod nerede yazıyor hocam
seri bilgisi olmadan karta uygun yazılım verilemez.Özet geçiyorum, TV arkasindaki seri numarası kayipti, Vestel TV logoda takılı kaliyordu@teraspy ustanın verdiği bir full yazılımla kurulum gerçekleştirdim TV aktif hala geldi.yine teraspy ustanin yardimi ile panel bilgilerini aldım.ve panel dosyasından ulastigim foto bu...benim full yazılım mb91 366s sürümü olabilir mi sizce. Öyle ise full yazılımi verme şansınız var mi tşkler By_Trol Sota ustalar.
Karttan vazgeçmiştim artık israrlarim uzerine verdi teraspy usta, çok şükür TV kurtardik ama renkler karışık var mı yapılacak. Birşey Sota usta.seri bilgisi olmadan karta uygun yazılım verilemez.
Deneme yanılma yoluyla uygun yazılım bulunmaya çalışılır ama bu yaparken kartan olabilirsiniz.
şuan cihaz çalışıyorsa neden hala yazılım denemesi yapmak istiyorsunuz.
Kof bordunun üzerinde v236BJ1-P01 yazıyor başka etiket yok malesefHemen kontrol ediyorum
Aha, çok sevindim inan, ama neden ters oldu buGörüntü geldi hocam sağol ters görüntü panel yazılımı lazım şimdi
Aşağıdaki konudan panel dosyasını alıp bir yere yükle bakalım, senin kart MB82 ,ona göre al dosyayı orada yazıyor ,sonra aşağıdaki upload sitesine yükle bakayım:Kof bordunun üzerinde v236BJ1-P01 yazıyor başka etiket yok malesef
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Kıymetli ustam link boş bir kontrol edin lütfen yardımlarınız için münnettarım sağolunAşağıdaki konudan panel dosyasını alıp bir yere yükle bakalım, senin kart MB82 ,ona göre al dosyayı orada yazıyor ,sonra aşağıdaki upload sitesine yükle bakayım:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet boş, oraya yüklemen içi verdim panel dosyasını Önce tvden alacaksın, onun da linkini verdim altındaKıymetli ustam link boş bir kontrol edin lütfen yardımlarınız için münnettarım sağolun
Özür dilerim hocam ben yanlış anladım hemen yapmaya çalışıyorumEvet boş, oraya yüklemen içi verdim panel dosyasını Önce tvden alacaksın, onun da linkini verdim altında
Rica ederim ne özürü, ben karışık yazmışım Bana panelini çekip yolla bakayımÖzür dilerim hocam ben yanlış anladım hemen yapmaya çalışıyorum
Aşağıdaki konudan panel dosyasını alıp bir yere yükle bakalım, senin kart MB82 ,ona göre al dosyayı orada yazıyor ,sonra aşağıdaki upload sitesine yükle bakayım:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.