Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Oooo, kahveyi hak ettim yani :) Şaka tabii , kurulumu bitir önce ,yayın alacakmısın bak bakalım(tuner için) her şey tamam ise yaz buradan, belki paneli editleriz :ok
Sana feda olsun kahveler ustam,renkler neden böyle oldu acaba sürümü tam tutturamadik mi acaba

17034592450688102157555106477660.jpg

Ama şimdi ona göre bakılacak sevgili Simge52, belki panel sorunlu ,belki besleme hatta ana kart.Peki ana kartı kim taktı :alala
Ordu merkezde bir TV tamircisi takmış biraz çalıştıktan sonra logo sonrası cihaz kilitleniyordu

Sana feda olsun kahveler ustam,renkler neden böyle oldu acaba sürümü tam tutturamadik mi acaba

17034592450688102157555106477660.jpg
Bu tv 47PF9090 değil ama olsun şimdi forumda panel dosyası alma aratıp tvden panel dosyasını usbye kaydet ve bana yolla bakayım

Ordu merkezde bir TV tamircisi takmış biraz çalıştıktan sonra logo sonrası cihaz kilitleniyordu
Rica etsem 17mb82s full yazılım varsa verirmisin umudumuz geçsin bari olmadı Anakart değişimi yaparız ustam

Rica etsem 17mb82s full yazılım varsa verirmisin umudumuz geçsin bari olmadı Anakart değişimi yaparız ustam
İnan bende yazılım verme desteği yok forumda ,özellikle istemedim ahmetten, ama bakayım elimde var mı varsa neden vermeyeyim :ok

Bu tv 47PF9090 değil ama olsun şimdi forumda panel dosyası alma aratıp tvden panel dosyasını usbye kaydet ve bana yolla bakayım
Hemen bakıyorum da, ustam TV acikkken seri numarasıni öğrenme şansımız yok mu tam sürümü bulabilmek amaçlı acaba cahilligime ver

Hemen bakıyorum da, ustam TV acikkken seri numarasıni öğrenme şansımız yok mu tam sürümü bulabilmek amaçlı acaba cahilligime ver
Yok maalesef, ama tv arkasındaki etikette yazar, çevir tvyi bak bakalım etikete hatta foto çek buraya yükle bakayım

Yok maalesef, ama tv arkasındaki etikette yazar, çevir tvyi bak bakalım etikete hatta foto çek buraya yükle bakayım
taşınma esnasında etiketi sökmüş birileri cihazda eski bir cihaz ahhh ahh...

taşınma esnasında etiketi sökmüş birileri cihazda eski bir cihaz ahhh ahh...
Bu olmaz mümkün değil,kişinin garezinin olması lazım bunu yapması için :hihi

Bak 47PF9090 tv bu, logoya ve ayaklara dikkat :

20231225_022154.jpg

hiç sorma ustam yaa :((( bu panel dosyasını nasıl alacağım tv den çok oluyorum bu saatte farkınadyım ama kusura bakma

İndirdiğinde haber ver sileceğim, bendeki yazılımlar bunlar sadece, önce kurtarmayı yükle sonra diğerini

Hidden text for users: Simge52

hiç sorma ustam yaa :((( bu panel dosyasını nasıl alacağım tv den çok oluyorum bu saatte farkınadyım ama kusura bakma

ayne

Aynen ustam benimki bundan eski model kumanda ışığı alltta görünmüyor
Panel dosyanı al ve buraya yükle çünkü ;

Geri
Üst Alt