slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Rica ederiz.Yazılım yüklendi, sorun yok.teşekkürler.
![]()

Rica ederiz.Yazılım yüklendi, sorun yok.teşekkürler.
![]()
YAPMANIZ GEREKENLERMerhaba, Vestel tv için yaılım güncellemesi yapacağım. Rica etsem bana yazılımın linkini atabilirmisiniz.
Not: Tv orjinal, daha önce herhangi bir işlem yapılmadı
![]()
![]()
cihazdaki sorun nedir.?
Cihaz Kapalı Konumdayken Acıyorum. Karşılama Ekranı Geliyor Sonra ne Görüntü Var Ne Ses. Kumanda Alıcı Kısmın da Kırmızı Işık Yanıp Sönüyorcihazdaki sorun nedir.?
Her yere aynı mesajı yazmanız yazılıma ulaşmanızı değil forumdan uzaklaştırılmanızı sağlar.Merhaba ustalarım vestel 17mb82s anakart yerine 17mb97 anakart taktım görüntü var lakin ses yok kulaklık cıkısnda da ses var ama tv de yok full yazılım arıyorum tesekküler.
Yazılım verildi bildirim çanını kontrol edin sizi yazılıma ve yükleme talimatına yönlendirecek sonucu yazın.Cihaz Kapalı Konumdayken Acıyorum. Karşılama Ekranı Geliyor Sonra ne Görüntü Var Ne Ses. Kumanda Alıcı Kısmın da Kırmızı Işık Yanıp Sönüyor
Çapraz kart değişimlerinde panel yazılımı yapısının farklı olduğu durumlar oluyor tıpkı sizin farklı ana kart kullanımınız gibi kullandığınız ana kartların panel yazılımlarının yapısı farklı bir birlerinin yerine uymaz mb82 İçin yazılım var.Merhaba ustalarım vestel 17mb82s anakart yerine 17mb97 anakart taktım görüntü var lakin ses yok kulaklık cıkısnda da ses var ama tv de yok full yazılım arıyorum tesekküler.
heryere yazmadım cevapla butonu begen açılsın link butonu gıbı sorunlu sayfayı yenıleyıp tekrar gonderdim bu kadar buyutmemek gerekHer yere aynı mesajı yazmanız yazılıma ulaşmanızı değil forumdan uzaklaştırılmanızı sağlar.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!
Sizin durumunuzda taktığınız kartın etiket görseli, TV arka kapak etiket görseli gerekir. Ayrıca taktığınız kartın arızalı olması da muhtemel. Bu tip değişimlerde normalde görüntü problemleri olur ve yazılımla çözülmeye çalışılır. Yine de bilgileri paylaşın yardımcı olmaya çalışalım.
çok tesekkür ederim ilginiz için cekirdek yazılım buldum yükledim şuan düzeldi tekrar gitmezse sorun yok gibiÇapraz kart değişimlerinde panel yazılımı yapısının farklı olduğu durumlar oluyor tıpkı sizin farklı ana kart kullanımınız gibi kullandığınız ana kartların panel yazılımlarının yapısı farklı bir birlerinin yerine uymaz mb82 İçin yazılım var.
Bu kadar büyütmem o zaman. SPAM yaptığınız için uzaklaştırıldınız!heryere yazmadım cevapla butonu begen açılsın link butonu gıbı sorunlu sayfayı yenıleyıp tekrar gonderdim bu kadar buyutmemek gerek
çok tesekkür ederim ilginiz için cekirdek yazılım buldum yükledim şuan düzeldi tekrar gitmezse sorun yok gibi
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!Merhaba,
55UD8200 (SN: 8319906901163) model televizyonum siyah ekranda takılı kaldı, standby ışığı yanıp sönüyor.
Vestel'in kendi sitesindeki MB130S 5.35.8.3 yazılımı kurmayı denedim, SOFTWARE UPGRADE ERROR verdi.
Başka bir yazılım kurmam mı gerekiyor? Nasıl bir yol izlemem gerekir?
Teşekkürler.