F
fake0krovlyin
Yeni Üye
- 16 Ara 2023
- 5
- 24
Son düzenleme:
Sadece Türkçe ve İngilizce dillerini kullanın!Здраствуйте! У меня телевизор TELEFUNKEN D39F182N2 перевернут на изображение.
Помогите пожалуйста с прошивкой панели.
Панель -VES390UNDA-01 17МB82S
Panel profile:Merhaba! TELEFUNKEN D39F182N2 televizyonumun ters bir görüntüsü var. Lütfen panel yazılımı konusunda bana yardım edin. Panel -WES390UNDA-01 ana- 17MB82S
Çekirdek (Core) Yazılım panel bilgilerini içermez panel hatasını düzeltmez.heryere yazmadım cevapla butonu begen açılsın link butonu gıbı sorunlu sayfayı yenıleyıp tekrar gonderdim bu kadar buyutmemek gerek
çok tesekkür ederim ilginiz için cekirdek yazılım buldum yükledim şuan düzeldi tekrar gitmezse sorun yok gibi
Mb120 full yazılım alabilirmiyim lütfenÇekirdek (Core) Yazılım panel bilgilerini içermez panel hatasını düzeltmez.
Tv deki sorun nedir?Mb120 full yazılım alabilirmiyim lütfen
Mb120 2.45.12.1 yazılımını alabilmem için talepte bulunmamın gerekli olduğu yazıyordu o yüzden şuan bir sorunu yokTv deki sorun nedir?
İndirilecek dosya yokПрофиль панели:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Для семейства MB8X;
Два основных элемента, извлеченных из файла RAR, помещаются в память, отформатированную как FAT32.БЕЗ ПАПКИ
Память с добавленными программными элементами подключается к телевизору
Вы можете войти в сервисное меню, нажав MENU 4725 на пульте дистанционного управления телевизора.
Перейдите в раздел «ОПЕРАЦИИ С USB» внизу и нажмите кнопку «ОК».
На экране на очень короткое время появляется сообщение ПОЖАЛУЙСТА, ПОДОЖДИТЕ (загрузка происходит мгновенно, так как файл очень маленький), а затем исчезает.
Телевизор выключается нажатием кнопки STBY на пульте телевизора.
Daha günceli var isterseniz o yazılım için yetki verebilirim.Mb120 2.45.12.1 yazılımını alabilmem için talepte bulunmamın gerekli olduğu yazıyordu o yüzden şuan bir sorunu yok
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazın.
Televizyonun fişini takınca Vestel logosu ekrana geliyor ve yine gidiyor. Ve sürekli Bu şekilde oluyor.
Şimdiden teşekkürler.
Televizyonun fişini takınca Vestel logosu ekrana geliyor ve yine gidiyor. Ve sürekli Bu şekilde oluyor.
Şimdiden teşekkürler.
Mb120 2.45.12.1 yazılımını alabilmem için talepte bulunmamın gerekli olduğu yazıyordu o yüzden şuan bir sorunu yok