Düzenledim, teşekkürler.Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Düzenledim, teşekkürler.
Daha önce birebir aynı yazdığınız mesaja aşağıdaki cevap verilmiş;Merhaba, vestel tv için yazılım ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz?
![]()
![]()
Mesajı gereksiz yere bir kez daha tekrar ederseniz SPAM yapmaktan uzaklaştırırım.YAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
spam için özür dilerim ancakDaha önce birebir aynı yazdığınız mesaja aşağıdaki cevap verilmiş;
Mesajı gereksiz yere bir kez daha tekrar ederseniz SPAM yapmaktan uzaklaştırırım.
Ayrıca güncelleme yazılımı konusu aşağıda, istenen bilgileri o konuya yazın;
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Rica ederiz.Verilen yazılım sayesinde sorunum çözüldü. Teşekkür ederim.
Konuştuğumuz dilin Türkçe olmadığını düşünmeye başladım.Merhaba, vestel tv için yazılım ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz?
![]()
![]()
spam için özür dilerim ancakBy_Trol arkadaşın gönderdiği indirme linkine tıkladığım zaman şöyle bir şey oluyor
![]()
konunun 1. mesajını okuyun sonra yardımcı oluruz.Mb96 icin yazılım yüklemem lazım yardımcı olur musunuz
Mb96 icin yazılım yüklemem lazım yardımcı olur musunuz rica etsem
Bu konuda full yazılım talepleri yapılır. Güncelleme için linkteki konudan destek isteyin ayrıca tv yüklü yazılımı bilmeden size nasıl güncel yazılım verelim.![]()
güncel yazılım rica edebilir miyim
![]()
Помогите пожалуйста с прошивкой панели.
Панель 17МБ82С-ВЕС390УНДА-01