C Çevrimdışı

chopperist

Yeni Üye
17 Ara 2023
7
40
Merhaba,buradaki herkes gibi benim de TV açılırken Vestel yazısı yarım sn gelip gidiyor o sırada kırmızı ışık yanıp sonuyor, sonra tekrar yazı gelip yarım sn içinde kaybolup ışık sönüyor.
Yazılım için yardımcı olur musunuz

IMG20231217142812.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
1000019241.jpg
1000019243.jpg

Güncel yazılımı verebilir misiniz teşekkürler
Güncelleme yazılımı konusu;

Oraya yazın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Merhaba,buradaki herkes gibi benim de TV açılırken Vestel yazısı yarım sn gelip gidiyor o sırada kırmızı ışık yanıp sonuyor, sonra tekrar yazı gelip yarım sn içinde kaybolup ışık sönüyor.
Yazılım için yardımcı olur musunuz

IMG20231217142812.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazın.

C Çevrimdışı

chopperist

Yeni Üye
17 Ara 2023
7
40
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazın.
Maalesef olmuyor... Fat32 tertemiz bir flash belleğe dosyaları extract yaptım. Fişten çekili iken flash belleği takıp ok tuşuna basılı iken fişe taktım. 30 sn sonra kırmızı ışık hızlı şekilde yanıp sönmeye başladı olması gerektiği gibi. Fakat yükleme sırasında da ekran 2 kere açılıp kapanıyor. Kırmızı ışık sönüyor fakat yazılımdan önceki sorunun aynısı şeklinde devam etti.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Maalesef olmuyor... Fat32 tertemiz bir flash belleğe dosyaları extract yaptım. Fişten çekili iken flash belleği takıp ok tuşuna basılı iken fişe taktım. 30 sn sonra kırmızı ışık hızlı şekilde yanıp sönmeye başladı olması gerektiği gibi. Fakat yükleme sırasında da ekran 2 kere açılıp kapanıyor. Kırmızı ışık sönüyor fakat yazılımdan önceki sorunun aynısı şeklinde devam etti.
Belleğin boot sektörünü kontrol edin. GPT ise MBR yapın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Donanımsal arıza olabilir.

Geri
Üst Alt