yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,618
- 73
Güncelleme yazılımı konusu;
Güncel yazılımı verebilir misiniz teşekkürler
Yazılıma erişemedim. Anakart MB90. By_Trol ustamızın foruma giriş yapmasını bekleyin.Merhaba,buradaki herkes gibi benim de TV açılırken Vestel yazısı yarım sn gelip gidiyor o sırada kırmızı ışık yanıp sonuyor, sonra tekrar yazı gelip yarım sn içinde kaybolup ışık sönüyor.
Yazılım için yardımcı olur musunuz
Umarım gün içinde giriş yapar. Dünden bugüne anca sorunu algılayabildik. TV'den memnunuz sorunu çözersek harika olacakYazılıma erişemedim. Anakart MB90. By_Trol ustamızın foruma giriş yapmasını bekleyin.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.selamün aleyküm ustalarım elimde vestel tv var logo geliyor kapanıyor ve bunu tekrarlıyor yazilim desteğine ihtiyacım var
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazın.Merhaba,buradaki herkes gibi benim de TV açılırken Vestel yazısı yarım sn gelip gidiyor o sırada kırmızı ışık yanıp sonuyor, sonra tekrar yazı gelip yarım sn içinde kaybolup ışık sönüyor.
Yazılım için yardımcı olur musunuz
Maalesef olmuyor... Fat32 tertemiz bir flash belleğe dosyaları extract yaptım. Fişten çekili iken flash belleği takıp ok tuşuna basılı iken fişe taktım. 30 sn sonra kırmızı ışık hızlı şekilde yanıp sönmeye başladı olması gerektiği gibi. Fakat yükleme sırasında da ekran 2 kere açılıp kapanıyor. Kırmızı ışık sönüyor fakat yazılımdan önceki sorunun aynısı şeklinde devam etti.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazın.
Belleğin boot sektörünü kontrol edin. GPT ise MBR yapın.Maalesef olmuyor... Fat32 tertemiz bir flash belleğe dosyaları extract yaptım. Fişten çekili iken flash belleği takıp ok tuşuna basılı iken fişe taktım. 30 sn sonra kırmızı ışık hızlı şekilde yanıp sönmeye başladı olması gerektiği gibi. Fakat yükleme sırasında da ekran 2 kere açılıp kapanıyor. Kırmızı ışık sönüyor fakat yazılımdan önceki sorunun aynısı şeklinde devam etti.
Donanımsal arıza olabilir.Maalesef olmuyor... Fat32 tertemiz bir flash belleğe dosyaları extract yaptım. Fişten çekili iken flash belleği takıp ok tuşuna basılı iken fişe taktım. 30 sn sonra kırmızı ışık hızlı şekilde yanıp sönmeye başladı olması gerektiği gibi. Fakat yükleme sırasında da ekran 2 kere açılıp kapanıyor. Kırmızı ışık sönüyor fakat yazılımdan önceki sorunun aynısı şeklinde devam etti.
Umarım değildir, en son 2 gün önce ekran biraz yayvan görüntü verdi belki bu bir fikir verebilir. MBR ye çeviriyorum flash belleği bu sefer de dosyaları belleğe atamıyorum biçimlendirme istiyor. Bira daha uğraşacağım olmazsa mecburi servis..Donanımsal arıza olabilir.