H Çevrimdışı

hknsansar

Yeni Üye
3 Mar 2022
23
47
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Bu arada güncelleme yazılımları ana konusu;

:ok

Yazılım yüklendi, sorun yok.teşekkürler.
WhatsApp-Image-2023-12-15-at-14.05.35.jpg

O Çevrimdışı

omfalyon

Yasaklı Üye
15 Ara 2023
4
38
Merhaba, Vestel tv için yaılım güncellemesi yapacağım. Rica etsem bana yazılımın linkini atabilirmisiniz.
Not: Tv orjinal, daha önce herhangi bir işlem yapılmadı

Screenshot_20231215_203852_Gallery04b5c1ce053487a4.jpg

Screenshot_20231215_210239_Gallery.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Merhaba, Vestel tv için yaılım güncellemesi yapacağım. Rica etsem bana yazılımın linkini atabilirmisiniz.
Not: Tv orjinal, daha önce herhangi bir işlem yapılmadı

Screenshot_20231215_203852_Gallery04b5c1ce053487a4.jpg

Screenshot_20231215_210239_Gallery.jpg
YAPMANIZ GEREKENLER
1=
Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin

E Çevrimdışı

erteklektrik

Yasaklı Üye
19 Tem 2022
2
36
Merhaba ustalarım vestel 17mb82s anakart yerine 17mb97 anakart taktım görüntü var lakin ses yok kulaklık cıkısnda da ses var ama tv de yok full yazılım arıyorum tesekküler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba ustalarım vestel 17mb82s anakart yerine 17mb97 anakart taktım görüntü var lakin ses yok kulaklık cıkısnda da ses var ama tv de yok full yazılım arıyorum tesekküler.
Her yere aynı mesajı yazmanız yazılıma ulaşmanızı değil forumdan uzaklaştırılmanızı sağlar.

Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!

Sizin durumunuzda taktığınız kartın etiket görseli, TV arka kapak etiket görseli gerekir. Ayrıca taktığınız kartın arızalı olması da muhtemel. Bu tip değişimlerde normalde görüntü problemleri olur ve yazılımla çözülmeye çalışılır. Yine de bilgileri paylaşın yardımcı olmaya çalışalım.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Çapraz kart değişimlerinde panel yazılımı yapısının farklı olduğu durumlar oluyor tıpkı sizin farklı ana kart kullanımınız gibi kullandığınız ana kartların panel yazılımlarının yapısı farklı bir birlerinin yerine uymaz mb82 İçin yazılım var.

E Çevrimdışı

erteklektrik

Yasaklı Üye
19 Tem 2022
2
36
Her yere aynı mesajı yazmanız yazılıma ulaşmanızı değil forumdan uzaklaştırılmanızı sağlar.

Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!

Sizin durumunuzda taktığınız kartın etiket görseli, TV arka kapak etiket görseli gerekir. Ayrıca taktığınız kartın arızalı olması da muhtemel. Bu tip değişimlerde normalde görüntü problemleri olur ve yazılımla çözülmeye çalışılır. Yine de bilgileri paylaşın yardımcı olmaya çalışalım.
heryere yazmadım cevapla butonu begen açılsın link butonu gıbı sorunlu sayfayı yenıleyıp tekrar gonderdim bu kadar buyutmemek gerek

Çapraz kart değişimlerinde panel yazılımı yapısının farklı olduğu durumlar oluyor tıpkı sizin farklı ana kart kullanımınız gibi kullandığınız ana kartların panel yazılımlarının yapısı farklı bir birlerinin yerine uymaz mb82 İçin yazılım var.
çok tesekkür ederim ilginiz için cekirdek yazılım buldum yükledim şuan düzeldi tekrar gitmezse sorun yok gibi

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
heryere yazmadım cevapla butonu begen açılsın link butonu gıbı sorunlu sayfayı yenıleyıp tekrar gonderdim bu kadar buyutmemek gerek

çok tesekkür ederim ilginiz için cekirdek yazılım buldum yükledim şuan düzeldi tekrar gitmezse sorun yok gibi
Bu kadar büyütmem o zaman. SPAM yaptığınız için uzaklaştırıldınız!

Bu arada üyelerimize bilgi;

"Buldum" denilen yazılım forumumuzdan alınmadı. Ayrıca çekirdek ya da core tabir edilen yazılımla söz konusu problem çözülmez.

Throwaway Çevrimdışı

Throwaway

Yeni Üye
16 Ara 2023
3
24
Merhaba,
55UD8200 (SN: 8319906 901163) model televizyonum siyah ekranda takılı kaldı, standby ışığı yanıp sönüyor.
Vestel'in kendi sitesindeki MB130S 5.35.8.3 yazılımı kurmayı denedim, SOFTWARE UPGRADE ERROR verdi.
Başka bir yazılım mı kurmalıyım? Nasıl bir yol izlemem gerekir?
Teşekkürler.

foto_no_exif.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt