MB140 İçin panel yazılımı var mb82 uymaz.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MERHABA 17MB140 ESKİ KART YENİ KARTIM 17MB82S ANCAK EKRAN TERS VE BOZUK PANEL YAZILIMI LAZIM KASANIN FOTOGRAFINI VE DIGER GEREKLI OLANLARI ATTIM SİZE ZAAMET Bİ İLGİLENİRMİSİNİZ
usta bi cevap vermediniz
Önce mesajlarınızı küçük harfle tekrar düzenleyin. Bağırmanız duruma çözüm sağlamaz.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MERHABA 17MB140 ESKİ KART YENİ KARTIM 17MB82S ANCAK EKRAN TERS VE BOZUK PANEL YAZILIMI LAZIM KASANIN FOTOGRAFINI VE DIGER GEREKLI OLANLARI ATTIM SİZE ZAAMET Bİ İLGİLENİRMİSİNİZ
usta bi cevap vermediniz
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.SEG 43SBU700 modeli için uygun yazılımı olan paylaşabilir mi lütfen![]()
Aşağıdaki konuya yazın, arızalı görüntünün görselini paylaşın ve görüntü nasıl ters döndü detay bilgisi paylaşın;merhaba görüntü ters anakart panel değişmedi panel yazlımı rica ediyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
Sonuç olumlu, çok teşekkür ederimFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Not: Konunun ilk mesajında da belirtildiği üzere yazılım isteklerinize TV' deki problem bilgisini ekleyin. Bir başka konu altında belirtmiş olabilirsiniz ancak mevcut mesajınızda sorun bilgisini paylaşmanız sürecin hızlanması açısından avantaj sağlar.
Rica ederiz.Sonuç olumlu, çok teşekkür ederim![]()
Bunu duyduğuma sevindim.. Peki BluTV ve PuhuTV de video oynatmama problemini nasıl çözerim.. Çekirdek yazılım mı atmalıyım..?Tv de en stabil yazılım yüklü
Ne için?SEG LE22SAT227FHD-B Full yazılım var mı?
![]()
Kullandığınız yöntem yazılım modlama ile ilgili. Orijinal yazılım yüklemesi ile çözemezsiniz. Servislere eriştiğiniz portal uygulaması ya da modlu yazılım kaynağından çözüm arayabilirsiniz.Bunu duyduğuma sevindim.. Peki BluTV ve PuhuTV de video oynatmama problemini nasıl çözerim.. Çekirdek yazılım mı atmalıyım..?