I am sorry, I send wrong label, I send new label. VES 315WNDS-2D N22 NANDHlavní 17MB211S a panel VES315WNDB-2D-N21 ??.
Mám Bin pro flash paměť. Je napsán s programátorem. Je to dobré?
Bende alabilir miyim ayni model 55ud9360Full yazılım verildi. Bildirimlerinizi kontrol edin.
Modele göre değil, seri numarasına göre yazılım atılırBende alabilir miyim ayni model 55ud9360
Seri no okunmuyor.![]()
Vestel logosundan sonra panel çalışıyor ancak tv kumandaya tepki vermiyor ses ve görüntü yok. Sanırım full yazılım lazım kurtarma yazılımını denedim ancak olmadı.
7603673 600345 hocam seri numarası 40FA5050 modelSeri no okunmuyor.
USTACIM BİR TANE ZAPEX ZP-186 MODEL BİR KUMANDA ALDIM BİR TANIDIKTAN ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA VESTEL SEG REGAL HEPSİNE UYUYORMUŞ GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SİZİN YAZILIMIDA DENEDİM AMA HİÇ BİR TEPKİ VERMİYOR TELEVİZYON BİLGİNİZ OLSUN FLASHI FAT 32 OLARAK BİİNLENDİRDİM ARDINDAN SİZİN VERDİĞİNİZ PKG Yİ DİREK FLASHIN İÇERSİNE GÖNDERDİM ÖYLECE VE DENEDİM AMA TAVIRLI HALA ANLAŞILAN BANA HİÇ TEPKİ YOK =)Maalesef kumanda gerekiyor.
Donanımsal arıza var zaten led sabit yandığı zaman yazılım yüklenemez fakat bu anakart bazen yazılımı kabul ediyor denemiş olduğunuz anakart veya besleme kartı kontrol edilmelidir.USTACIM BİR TANE ZAPEX ZP-186 MODEL BİR KUMANDA ALDIM BİR TANIDIKTAN ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA VESTEL SEG REGAL HEPSİNE UYUYORMUŞ GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SİZİN YAZILIMIDA DENEDİM AMA HİÇ BİR TEPKİ VERMİYOR TELEVİZYON BİLGİNİZ OLSUN FLASHI FAT 32 OLARAK BİİNLENDİRDİM ARDINDAN SİZİN VERDİĞİNİZ PKG Yİ DİREK FLASHIN İÇERSİNE GÖNDERDİM ÖYLECE VE DENEDİM AMA TAVIRLI HALA ANLAŞILAN BANA HİÇ TEPKİ YOK =)
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhaba
Normalde televizyonum LG marka. Anakartı bozulduğu ve eski model olduğu için, anakartı Vestel 17MB82S model anakart ile değiştirtim. resim ektedir. Normalde şikayetim yok, sadece yaklaşık 2 saatten uzun olan filmleri USBden seyredemiyorum. Daha kısa olan filmleri sorunsuz seyrediyorum. Yüklü olan yazılım sanırım oldukça eski. Güncelleme tavsiye eder misiniz? Link paylaşbilir misiniz?
İyi çalışmalar.
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin sonucu yazın.![]()
Vestel logosundan sonra panel çalışıyor ancak tv kumandaya tepki vermiyor ses ve görüntü yok. Sanırım full yazılım lazım kurtarma yazılımını denedim ancak olmadı.