By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Teşekkür ederim. Olay panel yazılımıyla çözülür mü sizce. Taktığım kartı internetten aldım. Donanımsal bir sıkıntı olabilir mi. Örneğin aldığım kart farklı model tvden sökülmüş bile olsa yazılımla kullanılır mı.
Rica ederim anakartta smd parçaların diziliminde farklılık yoksa panel yazılımıyla düzelir farklılıklar varsa anakart uyumsuzdur

M Çevrimdışı

Mceliker77

Yeni Üye
6 Kas 2018
7
37
Ana kartta lvds kablosunu taktığınız soketin etrafındaki (Smd) Minik parçaların dizilimini karşılaştırın dizilim farkı varsa uymaz.

IMG20231208211648.jpg

Bir tarafta yuvarlakta 5 parça varken diğeri 6 parça uyumsuz diyebilir miyiz. yazılım kurtarır mı yoksa iade edip başka kart mı bakıyım.

M Çevrimdışı

Mceliker77

Yeni Üye
6 Kas 2018
7
37
İşaretlediğim kısımda da miniklerin dizilimi farklı

IMG20231208211648afcf5f8a7a2b618d.jpg
Hocam 2 gündür eski kartıma yazılım atmaya çalışıyordum sadece stand by yanıp sönüyordu. yeni yazılım da değil daha önce çalışan yazılımı atmaya çalışıyordum. Fakat almıyordu. Kart bozuldu sandım. sonra turuncu olanı buldum aldım. Uğraştım sağolun siz de çok yardımcı oldunuz. Az önce eski yeşil etiketli olanı takıp sizin turuncu için attığınız yazılımı yeşile kurdum. Bu sefer yüklendi. Sıkıntısız çalışıyor. Kırmızı olanı da iade edeceğim. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

23367593 Kodlu anakart alacaksınız.
Birebir aynı numaralı bulmak çok zor.

E Çevrimdışı

emrahcelik34

Yeni Üye
7 Ara 2023
4
37
Sabit yanan ışıkta yazılım yüklenemez fakat mb81 ana kartlı tv de bazen işe yarıyor yazılım verildi 3-5 Defa deneyin sonucu yazın bu yazılım yaklaşık 10 İle 30 Saniye içerisinde yüklenir.
şöyle bir sorun çıktı bende bilmiyordum televizyonu genel olarak pc monitörü kapsamında kullandığım için uzun zamandır ben kumanda kullanmıyordum şimdide kumanda kayıp kumanda olmadanda ok tuşuna basma durumu olmaz büyük ihtimal illaki kumanda almam gerekicek anladığım kadarıyla bu durumda O_o

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Hocam 2 gündür eski kartıma yazılım atmaya çalışıyordum sadece stand by yanıp sönüyordu. yeni yazılım da değil daha önce çalışan yazılımı atmaya çalışıyordum. Fakat almıyordu. Kart bozuldu sandım. sonra turuncu olanı buldum aldım. Uğraştım sağolun siz de çok yardımcı oldunuz. Az önce eski yeşil etiketli olanı takıp sizin turuncu için attığınız yazılımı yeşile kurdum. Bu sefer yüklendi. Sıkıntısız çalışıyor. Kırmızı olanı da iade edeceğim. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Birebir aynı numaralı bulmak çok zor.
Rica ederiz. 🙏

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
şöyle bir sorun çıktı bende bilmiyordum televizyonu genel olarak pc monitörü kapsamında kullandığım için uzun zamandır ben kumanda kullanmıyordum şimdide kumanda kayıp kumanda olmadanda ok tuşuna basma durumu olmaz büyük ihtimal illaki kumanda almam gerekicek anladığım kadarıyla bu durumda O_o
Maalesef kumanda gerekiyor.

C Çevrimdışı

cetincan24

Yeni Üye
3 Ara 2023
7
43
Arkadaşlar internet ortamında önünüze gelen yazılımı tv yüklemeyin.!
Anakart elinizde kalabilir...

Öncelikle cihazı orjinal yazılımına dönderin bunun için size yazılım indirme yetkisi verdim.

Yeni panelin bilgisini biliyorsanız buraya yazın
bilmiyorsanız cihazdan panel dosyasını çekmeniz gerekecek.

forumda küçük bir arama yaparsanız bulursunuz.

tv ye takılan panel bu panel dosyasını bulabilirmiyim

Geri
Üst Alt