By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.HOCAM MARKA VESTEL
Google asistan saçma yazı yazmış düzenledim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.HOCAM MARKA VESTEL
Rica ederim anakartta smd parçaların diziliminde farklılık yoksa panel yazılımıyla düzelir farklılıklar varsa anakart uyumsuzdurTeşekkür ederim. Olay panel yazılımıyla çözülür mü sizce. Taktığım kartı internetten aldım. Donanımsal bir sıkıntı olabilir mi. Örneğin aldığım kart farklı model tvden sökülmüş bile olsa yazılımla kullanılır mı.
incelediğim kadarıyla birebir gibi görünüyor. nasıl anlarım hocam. dediğiniz gibi uyumsuzsa uğraşmıyım hiç.Rica ederim anakartta smd parçaların diziliminde farklılık yoksa panel yazılımıyla düzelir farklılıklar varsa anakart uyumsuzdur
Çok teşekkür ederim sizlere sağolun var olunYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın
Çok teşekkür ederim sağ olunYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Google asistan saçma yazı yazmış düzenledim.
Ana kartta lvds kablosunu taktığınız soketin etrafındaki (Smd) Minik parçaların dizilimini karşılaştırın dizilim farkı varsa uymaz.incelediğim kadarıyla birebir gibi görünüyor. nasıl anlarım hocam. dediğiniz gibi uyumsuzsa uğraşmıyım hiç.
Rica ederizÇok teşekkür ederim sizlere sağolun var olun
Çok teşekkür ederim sağ olun
Ana kartta lvds kablosunu taktığınız soketin etrafındaki (Smd) Minik parçaların dizilimini karşılaştırın dizilim farkı varsa uymaz.
Bir tarafta yuvarlakta 5 parça varken diğeri 6 parça uyumsuz diyebilir miyiz. yazılım kurtarır mı yoksa iade edip başka kart mı bakıyım.
23367593 Kodlu anakart alacaksınız.
Bir tarafta yuvarlakta 5 parça varken diğeri 6 parça uyumsuz diyebilir miyiz. yazılım kurtarır mı yoksa iade edip başka kart mı bakıyım.
Hocam 2 gündür eski kartıma yazılım atmaya çalışıyordum sadece stand by yanıp sönüyordu. yeni yazılım da değil daha önce çalışan yazılımı atmaya çalışıyordum. Fakat almıyordu. Kart bozuldu sandım. sonra turuncu olanı buldum aldım. Uğraştım sağolun siz de çok yardımcı oldunuz. Az önce eski yeşil etiketli olanı takıp sizin turuncu için attığınız yazılımı yeşile kurdum. Bu sefer yüklendi. Sıkıntısız çalışıyor. Kırmızı olanı da iade edeceğim. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.İşaretlediğim kısımda da miniklerin dizilimi farklı
Birebir aynı numaralı bulmak çok zor.23367593 Kodlu anakart alacaksınız.
şöyle bir sorun çıktı bende bilmiyordum televizyonu genel olarak pc monitörü kapsamında kullandığım için uzun zamandır ben kumanda kullanmıyordum şimdide kumanda kayıp kumanda olmadanda ok tuşuna basma durumu olmaz büyük ihtimal illaki kumanda almam gerekicek anladığım kadarıyla bu durumda O_oSabit yanan ışıkta yazılım yüklenemez fakat mb81 ana kartlı tv de bazen işe yarıyor yazılım verildi 3-5 Defa deneyin sonucu yazın bu yazılım yaklaşık 10 İle 30 Saniye içerisinde yüklenir.
Rica ederiz.Hocam 2 gündür eski kartıma yazılım atmaya çalışıyordum sadece stand by yanıp sönüyordu. yeni yazılım da değil daha önce çalışan yazılımı atmaya çalışıyordum. Fakat almıyordu. Kart bozuldu sandım. sonra turuncu olanı buldum aldım. Uğraştım sağolun siz de çok yardımcı oldunuz. Az önce eski yeşil etiketli olanı takıp sizin turuncu için attığınız yazılımı yeşile kurdum. Bu sefer yüklendi. Sıkıntısız çalışıyor. Kırmızı olanı da iade edeceğim. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Birebir aynı numaralı bulmak çok zor.
Maalesef kumanda gerekiyor.şöyle bir sorun çıktı bende bilmiyordum televizyonu genel olarak pc monitörü kapsamında kullandığım için uzun zamandır ben kumanda kullanmıyordum şimdide kumanda kayıp kumanda olmadanda ok tuşuna basma durumu olmaz büyük ihtimal illaki kumanda almam gerekicek anladığım kadarıyla bu durumda O_o
Arkadaşlar internet ortamında önünüze gelen yazılımı tv yüklemeyin.!
Anakart elinizde kalabilir...
Öncelikle cihazı orjinal yazılımına dönderin bunun için size yazılım indirme yetkisi verdim.
Yeni panelin bilgisini biliyorsanız buraya yazın
bilmiyorsanız cihazdan panel dosyasını çekmeniz gerekecek.
forumda küçük bir arama yaparsanız bulursunuz.