Evet onunyükledimSota ' nın paylaştığı orijinal full yazılımı yüklediniz mi?
Şimdi TV' deki mevcut problemi tekrar tanımlar mısınız?Evet onunyükledim
Yazılımı yükledim sonrasında Görüntü ters ve parazitli panel yeni değişmişti panel değişim yerinden ürün kodunu talep ettim Samsung lcs320an10 buyazılıma ihtiyacım var görüntünün düzelmesi içinŞimdi TV' deki mevcut problemi tekrar tanımlar mısınız?
Sorunlu görüntünün görselini paylaşın.Yazılımı yükledim sonrasında Görüntü ters ve parazitli panel yeni değişmişti panel değişim yerinden ürün kodunu talep ettim Samsung lcs320an10 buyazılıma ihtiyacım var görüntünün düzelmesi için
Aşağıdaki konuyu okuyarak TV' den panel dosyası alın;
From what I read, the problem was solved.
Merhaba
Yeşil etiketli mb120 söküldü turuncu etiketli mb120 takıldı. görüntü böyle oldu seste sıkıntı yok. tv revize o yüzden arka seri nosu ile donanımı uymayabilir. panel etiketini de ekledim. Lütfen acil yardım edin. yazılımla düzelir mi.
Merhaba Adem ustam. Vestel 50ub8300 UHD tv nin Netflix ve puhu tv yi kullaniyorum. yazılımdan mi bilmem ama puhu tv calismiyor. Güncellemek istiyorum. Tv orjinal.
Mb120 V2.29.11.0
Bana sorunsuz en güncel yazılım linki verirmisiniz. Netflix ve puhu önemli. Teşekürler
Merhaba Adem ustam. Vestel 50ub8300 UHD tv nin Netflix ve puhu tv yi kullaniyorum. yazılımdan mi bilmem ama puhu tv calismiyor. Güncellemek istiyorum. Tv orjinal.
Mb120 V2.29.11.0
Bana sorunsuz en güncel yazılım linki. Netflix ve puhu önemli. Teşekürler
Marka nedir?selamlar 17mb140 kurtarma yazılımı lazım yardımcı olursanuız sevıırrım teşekurler
Linkte cevap yazıldı.Merhaba Adem ustam. Vestel 50ub8300 UHD tv nin Netflix ve puhu tv yi kullaniyorum. yazılımdan mi bilmem ama puhu tv calismiyor. Güncellemek istiyorum. Tv orjinal.
Mb120 V2.29.11.0
Bana sorunsuz en güncel yazılım linki verirmisiniz. Netflix ve puhu önemli. Teşekürler
Mb120 V2.29.11.0
Bana sorunsuz en güncel yazılım linki. Netflix ve puhu önemli. Teşekürler