E
emrahcelik34
Yeni Üye
- 7 Ara 2023
- 4
- 37
sabit yanıyor öyle herhangi bir değişim yok açma tuşuna bassamda
MB81 anakartlarda işlemci kaynaklı böyle bir arıza hatırlıyorum. Ancak By_Trol ustamızı etiketleyelim. Kendisinin bir yönlendirmesi olursa takip edin. Bu arada konunun ilk mesajını okuyarak gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın.sabit yanıyor öyle herhangi bir değişim yok açma tuşuna bassamda
Videoyu buradan paylaşabilirsiniz. (İçerikte kişisel veriniz olmamasına dikkat ederek) Kontrolünü sağlarız. Problemi çözebilmiş olsak daha da sevinirdik ama en azından yükleme adımlarında bir hata olup olmadığını görme şansımız olur.talimatınıza adımlara harfiyen uydum ne yazık ki sonuç alamadım sanırım mudahale işin ehli birisine götürmekte kilis'te inş bunu yaptırabilirim :(
videosunuda çektim eğer numaramı bıraksam özelden atsam uygun mu bir bakma şansınız var mı sizide yordum çok yardımcı olddunuz valla hakkınızı helal edin
V volkan86,
Yüklediğin dosyanın usbdeki görüntüsünü printscreen yapıp yolla bakayım buraya, ne var usb içindehocam hayırlı geceler ben bu en son verdiğiniz yazılımı da denedim tv açılıp kapandı power tuşuna bastım standby kırmızı sabit kaldı sonra kanal 1 tuşuna bastım yine hemen açılıp kapanıyor (regal) yazısı gelip gidiyor farklı farklıusb ile de denedim yine de sonuç alamadım
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin. Yükleme sonrası sonucu yazın.Merhaba ustalar;
17MB82S anakart tv açılış logosu geliyor gidiyor açmıyor sizden ricam yazılım gönderme imkanı varmıdır?
Sabit yanan ışıkta yazılım yüklenemez fakat mb81 ana kartlı tv de bazen işe yarıyor yazılım verildi 3-5 Defa deneyin sonucu yazın bu yazılım yaklaşık 10 İle 30 Saniye içerisinde yüklenir.s.a. cümleten kolay gelsin iyi çalışmalar RTV 42917 model 17mb81-2 anakartlı 42 inç 6955032 200097 seri numaralı Regal marka lcd televizyonum standby kırmızı ışıkda öylece sabit yanıyor açılmıyor ışıkdada herhangi bir değişiklik yok full yazılım linki verebilirmisiniz acaba yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum forumda uzun bir araştırma yaptıktan sonra tabi ustalarında farklı bir fikri olursa sevinirim el elden üstündür =) teşekkürler şimdiden
tşk ederim saolunŞu anda arşivimizde bulunmuyor. By_Trol ustamız geldiğinde kendisinden rica edeceğiz.
Maalesef
ustalar açılıyor atv geliyor sonra tekrer kapanıyor.bu cihaza hangi yazılım uygundur
tşk ederim saolun
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhaba
Sorun:Acma kapama tusuna basildiginda VESTEL yazisinda kaliyor ve acilmiyor
Degisen herhangi birşeyi yok sadece yazılım gerekmekte