slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
hocam almış olduğum yazılımı dediğiniz prosedürlerde denedim usb takıp fiş takıp ok tuşuna aynı anda bastım kırmızı ışık hızlı yanıp sönmüyor sabit yanıp kalıyor
Farklı bellekle deneyin. USB Belleğin boot sektörünü kontrol edin. GPT ise MBR' ye çevirin. MB140 anakartlar USB bellek seçer buna dikkat ederek deneyin. Ayrıca USB bellek mümkünse USB 3.0 destekli olmasın.

V Çevrimdışı

volkan86

Yeni Üye
6 Ara 2023
11
38
Farklı bellekle deneyin. USB Belleğin boot sektörünü kontrol edin. GPT ise MBR' ye çevirin. MB140 anakartlar USB bellek seçer buna dikkat ederek deneyin. Ayrıca USB bellek mümkünse USB 3.0 destekli olmasın.
evet şimdi dediğiniz gibi denedim farklı bellek taktım şuan kırmızı yanıp sönüyor sonucu bekliyorum

R Çevrimdışı

remzierdem

Yeni Üye
6 Ara 2023
2
26
IMG_9692.jpg

İyi akşamlar,

Ekran açılıyor logo gelip gelip gidiyor yardımcı olabilir misiniz

S Çevrimdışı

Simge52

Yeni Üye
10 Ocak 2021
46
51
Önceden logo geliyordu siyah ekranda kalıyordu 17mb82 full kurtarma yazılımı yükledim Malesef değişen bir şey olmadı herşey için çok teşekkür ederim Anakart değişimi denemek lazım Anakart bu hocalarım TV sahibine Anakart değişimi yapıldı mı diye sordum bilmediğini söyledi anakart modeli üzerinde yazıyor buna göre yazılımla yapabileceğimiz bir şey varsa yardımlarınızı esirgemeyin lütfen benden teşekkür ederim ilgilenen herkesten sağolun var olun

IMG20231206230902.jpg

V Çevrimdışı

volkan86

Yeni Üye
6 Ara 2023
11
38
evet şimdi dediğiniz gibi denedim farklı bellek taktım şuan kırmızı yanıp sönüyor sonucu bekliyorum
bekliyorum ama sonuç yok kırmızı ışık yanıp sönüyor ama tv hiç açılmadı çok uzun beklemem gerekir mi 10 15 dk kadar bekliyorum yazılımı yanlış seçtim acaba ben

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
bekliyorum ama sonuç yok kırmızı ışık yanıp sönüyor ama tv hiç açılmadı çok uzun beklemem gerekir mi 10 15 dk kadar bekliyorum yazılımı yanlış seçtim acaba ben
Bir yazılım daha vereceğim;

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

V Çevrimdışı

volkan86

Yeni Üye
6 Ara 2023
11
38
Bir yazılım daha vereceğim;

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Hocam versiyon 2 yazılım hiç olmadı kırmızı sabit kaldı versiyon 1 de yanıp sönüyordu ama yine de TV açılmıyor USB belleği de kontrol ettim oda mbr ama neden olmuyor anlamış değilim

Ben yazılımın içeriğini dosya olarak değil de direk içeriği alıp atıyorum acaba dosya olarak mı atmam gerekiyor

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam versiyon 2 yazılım hiç olmadı kırmızı sabit kaldı versiyon 1 de yanıp sönüyordu ama yine de TV açılmıyor USB belleği de kontrol ettim oda mbr ama neden olmuyor anlamış değilim

Ben yazılımın içeriğini dosya olarak değil de direk içeriği alıp atıyorum acaba dosya olarak mı atmam gerekiyor
Son olarak Full yazılım veriyorum. Sonucu bildirin.

MB140 ciddi oranda bellek seçer. O yüzden farklı belleklerle denemeniz gerekebilir. Dosyalar klasör halinde değil, USB belleğin kök dizininde olmalıdır.

V Çevrimdışı

volkan86

Yeni Üye
6 Ara 2023
11
38
Son olarak Full yazılım veriyorum. Sonucu bildirin.

MB140 ciddi oranda bellek seçer. O yüzden farklı belleklerle denemeniz gerekebilir. Dosyalar klasör halinde değil, USB belleğin kök dizininde olmalıdır.
evet elimde 6 usb bellek var hepsi ile deniyorum 2 gb tan 32 gb kadar başka yerden yine usb bellek bakarım full yazılımı şimdi indiremiyorum günlük sınır var diye indirdiğim zaman dener size yine bilgi veririm katkılarınız için yardımlarınız için çok çok çok teşekkür ederim

A Çevrimdışı

Atilla Efendi

Yeni Üye
3 Ara 2023
8
52
Arkadaşlar sizin elinizde bir zaman bulunan yazılım istiyorum, mümkünse.
Yoksa spam yapıyorsun mesajı biraz uymadı, çünkü sizlerin iyi niyetinizden dolayı o talepte bulundum ve sıte konunuzda mevcuttu, o yazılımıda dosyauplod a yüklemiştiniz yüklü idi şimdi silinmiş. Niyetim sizleri rahatsız etmek değil eğer öyle algıladıysanız siteden atın.
mb300 v0.1.26.47 tag 47 bu yazılıma ihtşyacım var varsa kimsede versin kaybedecek bir şeyi yok, eğer bedeli varsa yazın bileyim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Arkadaşlar sizin elinizde bir zaman bulunan yazılım istiyorum, mümkünse.
Yoksa spam yapıyorsun mesajı biraz uymadı, çünkü sizlerin iyi niyetinizden dolayı o talepte bulundum ve sıte konunuzda mevcuttu, o yazılımıda dosyauplod a yüklemiştiniz yüklü idi şimdi silinmiş. Niyetim sizleri rahatsız etmek değil eğer öyle algıladıysanız siteden atın.
mb300 v0.1.26.47 tag 47 bu yazılıma ihtşyacım var varsa kimsede versin kaybedecek bir şeyi yok, eğer bedeli varsa yazın bileyim.

ae4becdce55ca76de5.jpg

Aynı konu ile ilgili defalarca cevap yazılmasına rağmen 5 adet mesaj yazılması SPAM mesajı ile uymuyorsa o zaman siz neyin uyduğunu detaylıca düşünün. Ortaya bedel v.b. karıştırmayın, yazılımların bedel karşılığı verilmediğini, yalnızca probleme ve cihaza özel paylaşıldığını bir kez daha yazıyorum.

Özellikle üyeliğiniz ile ilgili işlem yapmıyorum. Ancak halen kendi bildiğiniz ile devam etmeyi düşünürseniz, Forum kuralları gereği ne gerekiyorsa yaparım.

Geri
Üst Alt