teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Arkadaşlar sizin elinizde bir zaman bulunan yazılım istiyorum, mümkünse.
Yoksa spam yapıyorsun mesajı biraz uymadı, çünkü sizlerin iyi niyetinizden dolayı o talepte bulundum ve sıte konunuzda mevcuttu, o yazılımıda dosyauplod a yüklemiştiniz yüklü idi şimdi silinmiş. Niyetim sizleri rahatsız etmek değil eğer öyle algıladıysanız siteden atın.
mb300 v0.1.26.47 tag 47 bu yazılıma ihtşyacım var varsa kimsede versin kaybedecek bir şeyi yok, eğer bedeli varsa yazın bileyim.
Burada yazılımlar bedeli karşılığında verilmemektedir,:ok Zaten elinde olan olsaydı mutlaka yayınlardı,android tv ,zor bulunur yazılım,elinde olan neden vermesin.Web sitelerinde dosya tutma süresi kısıtlıdır bir süre sonra yüklemeyi kaldırmıştır.O günlerde o yazılımı indiren kişi, işi görülünce bir daha foruma uğramıyor yani yazılımı almış işi bitmiş ise forumdan ayrılmış da olabilir :)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Yoksa spam yapıyorsun mesajı biraz uymadı, çünkü sizlerin iyi niyetinizden dolayı o talepte bulundum ve sıte konunuzda mevcuttu, o yazılımıda dosyauplod a yüklemiştiniz yüklü idi şimdi silinmiş. Niyetim sizleri rahatsız etmek değil eğer öyle algıladıysanız siteden atın.
mb300 v0.1.26.47 tag 47 bu yazılıma ihtşyacım var varsa kimsede versin kaybedecek bir şeyi yok, eğer bedeli varsa yazın bileyim.
Yazılımın işe yaramayacağını yazmıştım android tv yazılımları yaklaşık 1,5GB Eski bir ana kartta (Mb300) İşe yaramayacak bir yazılım için kapasitesi nedeniyle maalesef uğraşmıyorum. Mb170 mb171 mb185 Bunlar güncel kartlar tv bu ana kartlardan biri olsaydı uğraşmaya değerdi.

A Çevrimdışı

Atilla Efendi

Yeni Üye
3 Ara 2023
8
52
ae4becdce55ca76de5.jpg

Aynı konu ile ilgili defalarca cevap yazılmasına rağmen 5 adet mesaj yazılması SPAM mesajı ile uymuyorsa o zaman siz neyin uyduğunu detaylıca düşünün. Ortaya bedel v.b. karıştırmayın, yazılımların bedel karşılığı verilmediğini, yalnızca probleme ve cihaza özel paylaşıldığını bir kez daha yazıyorum.

Özellikle üyeliğiniz ile ilgili işlem yapmıyorum. Ancak halen kendi bildiğiniz ile devam etmeyi düşünürseniz, Forum kuralları gereği ne gerekiyorsa yaparım.
Kardeş siteye yeni üye oldum bu sebepten ortalığa yazıyorum gibi geldi ve ayrıntıları anlatabildimmi bilemedim, ben sizleri rahatsız veya boş yere meşgul etmek için yazmadım, maruzatım belli tvye çözüm aramak, ona göre karar vermekti.
Tabiki emeğiniz benim içinde değerli yoksa siteye niye üye olup burda sizlerden yardım bekliyeyim.
Kusura bakmayın sizlere rahatsızlık verme niyetinde değilim.
Hayırlı günler hepinize kolay gelsin. Emeğiniz için teşekkür ederim.

Ömer Genç Çevrimiçi
24 May 2018
133
44

V Çevrimdışı

volkan86

Yeni Üye
6 Ara 2023
11
38
Son olarak Full yazılım veriyorum. Sonucu bildirin.

MB140 ciddi oranda bellek seçer. O yüzden farklı belleklerle denemeniz gerekebilir. Dosyalar klasör halinde değil, USB belleğin kök dizininde olmalıdır.
hocam hayırlı geceler ben bu en son verdiğiniz yazılımı da denedim tv açılıp kapandı power tuşuna bastım standby kırmızı sabit kaldı sonra kanal 1 tuşuna bastım yine hemen açılıp kapanıyor (regal) yazısı gelip gidiyor farklı farklıusb ile de denedim yine de sonuç alamadım

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
hocam hayırlı geceler ben bu en son verdiğiniz yazılımı da denedim tv açılıp kapandı power tuşuna bastım standby kırmızı sabit kaldı sonra kanal 1 tuşuna bastım yine hemen açılıp kapanıyor (regal) yazısı gelip gidiyor farklı farklıusb ile de denedim yine de sonuç alamadım
Yüklemeyi doğru yaparsanız TV ilk kurulum ekranı ile açılır. Birkaç kez deneyin ve yükleme talimatına harfiyen uyun. Eğer çözülmezse maalesef anakarta donanım yönünden müdahale ya da chipe doğrudan yazılımın yazılması gerekebilir.

V Çevrimdışı

volkan86

Yeni Üye
6 Ara 2023
11
38
Yüklemeyi doğru yaparsanız TV ilk kurulum ekranı ile açılır. Birkaç kez deneyin ve yükleme talimatına harfiyen uyun. Eğer çözülmezse maalesef anakarta donanım yönünden müdahale ya da chipe doğrudan yazılımın yazılması gerekebilir.
talimatınıza adımlara harfiyen uydum ne yazık ki sonuç alamadım sanırım mudahale işin ehli birisine götürmekte kilis'te inş bunu yaptırabilirim :(

talimatınıza adımlara harfiyen uydum ne yazık ki sonuç alamadım sanırım mudahale işin ehli birisine götürmekte kilis'te inş bunu yaptırabilirim :(

videosunuda çektim eğer numaramı bıraksam özelden atsam uygun mu bir bakma şansınız var mı sizide yordum çok yardımcı olddunuz valla hakkınızı helal edin

V volkan86, 📞

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

emrahcelik34

Yeni Üye
7 Ara 2023
4
37
s.a. cümleten kolay gelsin iyi çalışmalar RTV 42917 model 17mb81-2 anakartlı 42 inç 6955032 200097 seri numaralı Regal marka lcd televizyonum standby kırmızı ışıkda öylece sabit yanıyor açılmıyor ışıkdada herhangi bir değişiklik yok full yazılım linki verebilirmisiniz acaba yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum forumda uzun bir araştırma yaptıktan sonra tabi ustalarında farklı bir fikri olursa sevinirim el elden üstündür =) teşekkürler şimdiden

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
s.a. cümleten kolay gelsin iyi çalışmalar RTV 42917 model 42 inç 6955032 200097 seri numaralı Regal marka lcd televizyonum standby kırmızı ışıkda öylece kaldı açılmıyor ışıkdada herhangi bir değişiklik yok full yazılım linki verebilirmisiniz acaba yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum forumda uzun bir araştırma yaptıktan sonra tabi ustalarında farklı bir fikri olursa sevinirim el elden üstündür =) teşekkürler şimdiden
Standby ışığı yanıp sönüyor mu yoksa sürekli sabit mi yanıyor?

Geri
Üst Alt