V Çevrimdışı

volkan86

Yeni Üye
6 Ara 2023
11
38
Önce mesajınızı düzeltip küçük harflerle yazın! Daha sonra zahmet edip bir üstteki mesajı sizde regal tv stand by modunda kalıyor ışık yanıp söüyor tv ye ışık gidip geliyor ekran görünüyor sonrasında hemen kapanıyor. 17mb140

WhatsApp-Gorsel-2023-12-06-saat-22.21.21_e52471e7.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,472
Merhaba ustam 17mb82s uydulu yazılım lazım uydusuz olanı yükledim TV kumandaya tepki veriyor uydusuz yazılımı yüklemeden önce kumandaya tepki vermiyordu tv uydulu mb82s yazılım deneyelim birde uygun görürsen

Merhaba ustam 17mb82s uydulu yazılım lazım uydusuz olanı yükledim TV kumandaya tepki veriyor uydusuz yazılımı yüklemeden önce kumandaya tepki vermiyordu tv uydulu mb82s yazılım deneyelim birde uygun görürsen
cihaz orjinalse yani parça değişimi yapılmadıysa arkasındaki etiketi paylaşın.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

Tekrar mesaj yazmadan yanıtları okuyun!

Size Mb82 uydusuz kurtarma yazılımı verilmiş. Eğer panelde, lvds kablolarında arıza olmadığından eminseniz anakart işlemci düzeyinde donanım arızası olabilir. Uydulu yazılım sonucu değiştirmez.

S Çevrimdışı

Simge52

Yeni Üye
10 Ocak 2021
46
51
merhaba hocam kolay gelsin ürün regal tv MODEL NO : 32R4020H 32' PNL: 23511830 VPAZ:20273580 SN:8239603 900077 YAZILIM LAZIM YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ

merhaba hocam kolay gelsin ürün regal tv MODEL NO : 32R4020H 32' PNL: 23511830 VPAZ:20273580 SN:8239603 900077 YAZILIM LAZIM YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ

cihazın seri numarasını bilmeden full yazılım veremeyiz.
Hocam arka kapakta etiket sökülmüş başka nerede yazar seri numarası

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam arka kapakta etiket sökülmüş başka nerede yazar seri numarası
Sota Sota üstatta gördü, size de son kez tekrar hatırlatıyorum;

Size Mb82 uydusuz kurtarma yazılımı verilmiş. Eğer panelde, lvds kablolarında arıza olmadığından eminseniz anakart işlemci düzeyinde donanım arızası olabilir. Uydulu yazılım sonucu değiştirmez.
Panel, lvds kabloları ve anakart donanım yönünden incelenecek.

S Çevrimdışı

Simge52

Yeni Üye
10 Ocak 2021
46
51
Sota Sota üstatta gördü, size de son kez tekrar hatırlatıyorum;

Panel, lvds kabloları ve anakart donanım yönünden incelenecek.
Anakar ta sorun yok sayın hocam 17mb82s kurtarma yazılımı işimi çözecektir sorumluluk bana ait zaten görüntü yoktu TV de uydusuz yazılımı yüklemeden sonra TV normale döndü uydulu yazılım atalım sonucu görelim lütfen yardımcı olun

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Anakar ta sorun yok sayın hocam 17mb82s kurtarma yazılımı işimi çözecektir sorumluluk bana ait zaten görüntü yoktu TV de uydusuz yazılımı yüklemeden sonra TV normale döndü uydulu yazılım atalım sonucu görelim lütfen yardımcı olun
Kurtarma yazılımı verildi. Görüntü yok dediğiniz mesajdan, TV düzeldi mesajına geçiş yaptınız. Sorumluluk size ait. Sonucu bekliyorum.

V Çevrimdışı

volkan86

Yeni Üye
6 Ara 2023
11
38
hocam almış olduğum yazılımı dediğiniz prosedürlerde denedim usb takıp fiş takıp ok tuşuna aynı anda bastım kırmızı ışık hızlı yanıp sönmüyor sabit yanıp kalıyor 5 dk kadar bekledim açılmadı tv ben kontrol ettiğimde tv de darbe ana kart ve güç kartında gözle görünür bir hata yok ama tabi ölçüm olarak bilmiyorum

Geri
Üst Alt