H
HilmiAydoğan
Yeni Üye
- 9 Haz 2022
- 6
- 24
merhabalar bana 17mb110 yazılımı lazım sitedeki hata veriyor indiremiyorum bana yardımcı olabilecek var mı

Bu aynı mesajı son kez kopyalayıp yapıştırmanız! (5. Kez olmuş.)merhabalar bana 17mb110 yazılımı lazım sitedeki hata veriyor indiremiyorum bana yardımcı olabilecek var mı
![]()
Yes,this is sheNand is MT29F4G08ABAEA ??.
Durum aynı hocam, değişen bir şey olmadı maalesef.
Yazılım yüklendi mi?
Donanımsal sorun vardır.Durum aynı hocam, değişen bir şey olmadı maalesef.
Gelişen teknoloji nedeniyle o ana kart (Mb120) Hbb'yi bile desteklemez oldu. En uygun seçenek android box alıp kullanmakBunu duyduğuma sevindim.. Peki BluTV ve PuhuTV de video oynatmama problemini nasıl çözerim.. Çekirdek yazılım mı atmalıyım..?
Önce mesajlarınızı küçük harfle tekrar düzenleyin. Bağırmanız duruma çözüm sağlamaz.
Ayrıca aşağıda farklı konulardaki mesajlarınızı görüntülüyorum,yokoono ustamız cevap vermiş, ardından bazı değişiklikler istemiş yanıt yok;
Vestel 17mb82s
Eski kart 17mb82s yeni kart 17mb 140 ama ekran ters bunun yazılımı varmıtavsiyeforumu.com
Farklı bir TV, mesaja soru sorulmuş yanıt yok;
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Teşekkür ederim yazılım işe yaradı TV açıldı emeğinize sağlık Rica ederiz.tavsiyeforumu.com
Ayrıca panel yazılımlarının ana konusu aşağıda;
Önemli - Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı
Tavsiyeforumu Ailesinden Hepinize Merhaba; Bildiğiniz üzere sosyal dünya üzerinde gerek meslek erbabı, gerekse son kullanıcı olarak herkese eşit mesafede ve herkese AÇIK KAYNAK olarak bilgi ve yazılım desteği sunmak konusunda çaba gösteren bir aileyiz. Bu doğrultuda büyük uğraş sarf edip, uzun...tavsiyeforumu.com
Son olarak, MB140 ve MB82s' in panel yazılım yapısı farklıdır.yokoono ustanın paylaştığı panel dosyası uymadıysa o kartı o panelle kullanamazsınız.
Forum içeriğinde böyle SPAM yapmaya devam ederseniz de gereken işlem yapılır.
teşekkürler hallettimÖnce mesajlarınızı küçük harfle tekrar düzenleyin. Bağırmanız duruma çözüm sağlamaz.
Ayrıca aşağıda farklı konulardaki mesajlarınızı görüntülüyorum,yokoono ustamız cevap vermiş, ardından bazı değişiklikler istemiş yanıt yok;
Vestel 17mb82s
Eski kart 17mb82s yeni kart 17mb 140 ama ekran ters bunun yazılımı varmıtavsiyeforumu.com
Farklı bir TV, mesaja soru sorulmuş yanıt yok;
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Teşekkür ederim yazılım işe yaradı TV açıldı emeğinize sağlık Rica ederiz.tavsiyeforumu.com
Ayrıca panel yazılımlarının ana konusu aşağıda;
Önemli - Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı
Tavsiyeforumu Ailesinden Hepinize Merhaba; Bildiğiniz üzere sosyal dünya üzerinde gerek meslek erbabı, gerekse son kullanıcı olarak herkese eşit mesafede ve herkese AÇIK KAYNAK olarak bilgi ve yazılım desteği sunmak konusunda çaba gösteren bir aileyiz. Bu doğrultuda büyük uğraş sarf edip, uzun...tavsiyeforumu.com
Son olarak, MB140 ve MB82s' in panel yazılım yapısı farklıdır.yokoono ustanın paylaştığı panel dosyası uymadıysa o kartı o panelle kullanamazsınız.
Forum içeriğinde böyle SPAM yapmaya devam ederseniz de gereken işlem yapılır.
For NAND in the archive I only have thisYes,this is she
Neyi hallettiniz?teşekkürler hallettim
Gün içerisinde mesaj düzenlenmez ise üyelik uzaklaştırılacaktır. Eğer hallettiğiniz kendi işiniz ise ve bizim uyarımıza yanıt vermek yerine kendi durumunuzu anlatmak daha önemliyse...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MERHABA 17MB140 ESKİ KART YENİ KARTIM 17MB82S ANCAK EKRAN TERS VE BOZUK PANEL YAZILIMI LAZIM KASANIN FOTOGRAFINI VE DIGER GEREKLI OLANLARI ATTIM SİZE ZAAMET Bİ İLGİLENİRMİSİNİZ
usta bi cevap vermediniz
Konunun ilk mesajını okuyun yazılım için orada istenilen bilgiler var.
TV' deki sorunun ne olduğunu da yazın.
Thanks, I´ll tryFor NAND in the archive I only have this
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
TV ilk açılırken Vestel logosu gelip gidiyordu sonra kanallar geldiğinde ses var görüntü yok menüye falan bastığımda da görüntü yok televizyonu ilk aldigimiz zamanlarda olmustu aynı şey servis gelip yazılım atmıştı düzelmişti tekrar aynı şey olduTV' deki sorunun ne olduğunu da yazın.