Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
anakart değişmedi 17mb140tc ilk açılışta fınlux logo gelip kapanıyor standby da kalıyor kumanda ve tuş ile açılmıyor
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!merhaba hi level 32hl700 model televizyon kırmızı ışık bir kere yanıp sönüyor görüntü hiç gelmiyor yazılım atabilir misiniz
USB Belleğin boot sektörünü kontrol edin. GPT ise MBR yapın. Birden fazla USB Bellek ile deneyin.hocam talimatları izledim ama stand by ışığı okey tuşuna basılı tutmama rağmen bir türlü hızlı hızlı yanıp sönmedi yani yazılımı yükleyemedim bugün deneme fırsatım olmuştuda sizce sorun nedir
selamlar ustalarım
bana kurtarma yazılımı verilmişti fakat yüklenmiyor acaba ful yazılım mı verilmeli
needen yüklenmedi bende anlamadım ama birde full yazılımı verebilirseniz birde onu denemek istiyorum
teşekkür ederim
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!17mb82s kurtarma yazılımı lazım
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.! deniyor
Yardımcı olurmusunuz sanırım yetkim yok
Yükledim hocam panelde sorun yok ancak Vestel yazısından sonra görüntü alamıyorum kumanda tepki vermiyor.
+1. Yetkili servis ile iletişime geçin.Donanımsal sorun vardır.
Bu cihaza full yazılım alabilirmiyimvestel
model: 55u9500 55'' 4k smart tv
ser no: 8465487 000987
anakart : 17mb230
panel :
bu cihaza full yazılım alabilirmiyim
Cihazdaki sorun nedir?Bu cihaza full yazılım alabilirmiyim
Cihazdaki sorun nedir?
Peki. Önce aşağıdaki konuya diğer hesaplarınızla ilgili savunmanızı yapın;
kumanda işlemiyor menü falan gelmiyor bu şekilde kalıyor
yazılım indirmeye çalışırken 3 yazılım indirme hakkı verilmiş bende güya kendimce bidaha üye olup indireyim dedim ama meğer oda yasakmış iki hesapaçmak. bu hesabımı kullanıp öbürünün silinmesini istiyorumPeki. Önce aşağıdaki konuya diğer hesaplarınızla ilgili savunmanızı yapın;
Önemli - Forumda çoklu hesap ve anlamsız nick ile üyeliğe izin vermiyoruz
Güncelleme3437 & Güncelleme Forumda multi hesap üyeliğe izin vermiyoruz bir hesaba izin veriyoruz hangisini kullanacaksınız tercih yapın. Karar veremiyorsanız biz karar verelim.tavsiyeforumu.com
Kumanda işlemiyorken yazılım yükleyemezsiniz. Eğer farklı bir yazılım denemediyseniz kumandanızı kontrol edin, değiştirerek deneyin.
kumanda işlemiyor menü falan gelmiyor bu şekilde kalıyor
kumanda sağlam kapatıp açıyor ok tuşu ile yazılım yüklüyorum menü falan gelmiyor ikinci resimdeki gibi kalıyor mesela p+ p- gibi menü varya ekranda onlar hiç bi işlem yapmıyor bana full yazılım gerek çekirdek yazılım işimi çözmediKumanda işlemiyorken yazılım yükleyemezsiniz. Eğer farklı bir yazılım denemediyseniz kumandanızı kontrol edin, değiştirerek deneyin.
O zaman panel etiketi yerine TV arkasındaki etiketin görselini paylaşın.kumanda sağlam kapatıp açıyor ok tuşu ile yazılım yüklüyorum menü falan gelmiyor ikinci resimdeki gibi kalıyor mesela p+ p- gibi menü varya ekranda onlar hiç bi işlem yapmıyor bana full yazılım gerek çekirdek yazılım işimi çözmedi