A Çevrimdışı

arivaaa

Yeni Üye
8 Tem 2022
2
40
17mb82s kurtarma yazılımı lazım
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.! deniyor
Yardımcı olurmusunuz sanırım yetkim yok

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Basliksiz-finluks.jpg

anakart değişmedi 17mb140tc ilk açılışta fınlux logo gelip kapanıyor standby da kalıyor kumanda ve tuş ile açılmıyor
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
hocam talimatları izledim ama stand by ışığı okey tuşuna basılı tutmama rağmen bir türlü hızlı hızlı yanıp sönmedi yani yazılımı yükleyemedim bugün deneme fırsatım olmuştuda sizce sorun nedir

selamlar ustalarım
bana kurtarma yazılımı verilmişti fakat yüklenmiyor acaba ful yazılım mı verilmeli
needen yüklenmedi bende anlamadım ama birde full yazılımı verebilirseniz birde onu denemek istiyorum
teşekkür ederim

WhatsApp-Image-2023-12-12-at-19.24.17.jpg
USB Belleğin boot sektörünü kontrol edin. GPT ise MBR yapın. Birden fazla USB Bellek ile deneyin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
F Çevrimdışı

fakir2261

Yeni Üye
7 Ara 2023
8
44
Peki. Önce aşağıdaki konuya diğer hesaplarınızla ilgili savunmanızı yapın;

yazılım indirmeye çalışırken 3 yazılım indirme hakkı verilmiş bende güya kendimce bidaha üye olup indireyim dedim ama meğer oda yasakmış iki hesapaçmak. bu hesabımı kullanıp öbürünün silinmesini istiyorum

F Çevrimdışı

fakir2261

Yeni Üye
7 Ara 2023
8
44
Kumanda işlemiyorken yazılım yükleyemezsiniz. Eğer farklı bir yazılım denemediyseniz kumandanızı kontrol edin, değiştirerek deneyin.
kumanda sağlam kapatıp açıyor ok tuşu ile yazılım yüklüyorum menü falan gelmiyor ikinci resimdeki gibi kalıyor mesela p+ p- gibi menü varya ekranda onlar hiç bi işlem yapmıyor bana full yazılım gerek çekirdek yazılım işimi çözmedi

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
kumanda sağlam kapatıp açıyor ok tuşu ile yazılım yüklüyorum menü falan gelmiyor ikinci resimdeki gibi kalıyor mesela p+ p- gibi menü varya ekranda onlar hiç bi işlem yapmıyor bana full yazılım gerek çekirdek yazılım işimi çözmedi
O zaman panel etiketi yerine TV arkasındaki etiketin görselini paylaşın.

Geri
Üst Alt