O zaman panel etiketi yerine TV arkasındaki etiketin görselini paylaşın.
O zaman panel etiketi yerine TV arkasındaki etiketin görselini paylaşın.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
teşekkür ederim deneyip sonucu yazıcamFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Tv üzerindeki tuş basılı kalmış olabilir.kumanda sağlam kapatıp açıyor ok tuşu ile yazılım yüklüyorum menü falan gelmiyor ikinci resimdeki gibi kalıyor mesela p+ p- gibi menü varya ekranda onlar hiç bi işlem yapmıyor bana full yazılım gerek çekirdek yazılım işimi çözmedi
Bir yazılım yetkisi daha verildi onu yükleyin.hocam talimatları izledim ama stand by ışığı okey tuşuna basılı tutmama rağmen bir türlü hızlı hızlı yanıp sönmedi yani yazılımı yükleyemedim bugün deneme fırsatım olmuştuda sizce sorun nedir
selamlar ustalarım
bana kurtarma yazılımı verilmişti fakat yüklenmiyor acaba ful yazılım mı verilmeli
needen yüklenmedi bende anlamadım ama birde full yazılımı verebilirseniz birde onu denemek istiyorum
teşekkür ederim
Merhaba titanyum2 yazılımını indirdim ama sonuç alamadım. 2 farklı flash bellek denedim olmadı maalesef.. SEG tv için MB140 model karta titanyum1 yazılımını mı denesem..Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Yazılım verildi. Bir de belleklerin boot sektörünü kontrol edin. GPT ise MBR yapın .Merhaba titanyum2 yazılımını indirdim ama sonuç alamadım. 2 farklı flash bellek denedim olmadı maalesef.. SEG tv için MB140 model karta titanyum1 yazılımını mı denesem..
hocam yazılımı yiyor bitiyor panelde alt kısımda karıncalı renkli çizgiler çıkıyor gene aynı görüntü gelmiyor.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazın.
yanlış yazılım yüklemesi yapılmış, netfilx uygulamasını güncellemeye çalışırken çökmüş cihaz bende düzeltmeye çalışıyorumTV' deki sorun nedir?
tuşu boşa alıyorum yine kapanıyorTv üzerindeki tuş basılı kalmış olabilir.
Belleği kontrol ettim MBR olmasına rağmen kurulum olmadı..Program listenizdeki titanyum1 yazılımı reyting almış..titanyum2 ile olmadı, titanyum1 i deneyebilirmiyim..kolay gelsin.Yazılım verildi. Bir de belleklerin boot sektörünü kontrol edin. GPT ise MBR yapın .
Yanıtları takip etmiyorsunuz;Belleği kontrol ettim MBR olmasına rağmen kurulum olmadı..Program listenizdeki titanyum1 yazılımı reyting almış..titanyum2 ile olmadı, titanyum1 i deneyebilirmiyim..kolay gelsin.
O yazılımı zaten bu mesajda verdim. Siz de 09:50' de indirmişsiniz.Yazılım verildi. Bir de belleklerin boot sektörünü kontrol edin. GPT ise MBR yapın .
Teşekkür ederim..Yanıtları takip etmiyorsunuz;
O yazılımı zaten bu mesajda verdim.