cihazdaki sorun nedir.vestel FD5050 için yazılım rica edebilir miyim
sn: 7941927702015
cihaz tepe taklak oldu.ekran ters calisiyor.bende televizyonu ters cevirdim oyle idare ediyorum simdilikcihazdaki sorun nedir.
Cihazdaki sorun nedir?![]()
Merhaba
Ekte belirtilen ürün için yazılım gönderebilir misiniz
Bu olmadan önce ne yaptınız?cihaz tepe taklak oldu.ekran ters calisiyor.bende televizyonu ters cevirdim oyle idare ediyorum simdilikici acilmadi cihazim.tv yi ters cevirdim vestel yazisi ust tarafta terste kaldi
![]()
Başka yerden yazılım bulup tv yükledim demecihaz tepe taklak oldu.ekran ters calisiyor.bende televizyonu ters cevirdim oyle idare ediyorum simdilikici acilmadi cihazim.tv yi ters cevirdim vestel yazisi ust tarafta terste kaldi
![]()
Vestel logosu açılıp kapanıyorTv deki Sorun nedir? Resimdeki rakamlar okunmuyor.
If you rewrote the MX25L1606 flash memory and the TV does not start, either the software in the NAND memory is corrupted or the motherboard has a hardware problem.I flashed the SPI file named Toshiba 32L5660EV 17MB110 VES315WNDS-2D-N12 MX25L1606.BIN you sent last using the programmer
After copying the complete software files on Flash disk do i have to change the names ?
i have copied the four files there names are
mb110_en.bin
mb110_PM51.bin
mb110_RomBoot.bin
usb_auto_update_G7.txt
and did as the procedures but flashing does not start
oyle yaptim valla..Bu olmadan önce ne yaptınız?
Vestel logosu çıktıktan sonra stand-by moduna giriyor ustam.Tv deki Sorun nedir? Resimdeki rakamlar okunmuyor.
Vestel logosu açılıp kapanıyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Tv deki Sorun nedir? Resimdeki rakamlar okunmuyor.
İşlem tamamdır. Çok teşekkürler...Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.