Standby' ın yanıp sönmeye geçip geçmediğini soracaktım, sormadım.arıza yazılımsal çıkmadı stand by yandığı için yazılım sanmıştım , resimlerde paylaştım sigorta atıkmış ve kondansatör kısa devreydi. yardım için teşekkürler
![]()
Standby' ın yanıp sönmeye geçip geçmediğini soracaktım, sormadım.arıza yazılımsal çıkmadı stand by yandığı için yazılım sanmıştım , resimlerde paylaştım sigorta atıkmış ve kondansatör kısa devreydi. yardım için teşekkürler
![]()
Merhaba arkadaşlar tv de Vestel yazısı geliyor stby lambası yanıp sönüyor böyle tekrarlıyor açılmıyor.Yazılım yüklemem lazım yardımcı olur musunuz.Teşekkürler
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.![]()
![]()
![]()
Merhaba arkadaşlar tv de Vestel yazısı geliyor stby lambası yanıp sönüyor böyle tekrarlıyor açılmıyor.Yazılım yüklemem lazım yardımcı olur musunuz.Teşekkürler
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!merhaba 82s yazılım lazım
10084872
merhaba 82s yazılım lazım
10084872
Regal logosu gelip gidiyor derken, standby sönük mü yanıp sönüyor mu?merhaba
bu televizyonun full yazılımı lazım yardımcı olabilirmisiniz
regal logosu gelip gidiyor
![]()
merhaba
![]()
merhaba
![]()
evet hocamRegal logosu gelip gidiyor derken, standby sönük mü yanıp sönüyor mu?
evet hocam
Hangisine evet?logo gelip gidiyorevet hocam
Gereksiz uzatıyoruz. Standby ışığını kontrol edin. Durumu nedir onu bildirin.logo gelip gidiyor
standby ışığı yanıp sönüyorGereksiz uzatıyoruz. Standby ışığını kontrol edin. Durumu nedir onu bildirin.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.standby ışığı yanıp sönüyor