Buradan nereden bulduğunuzu da öğrenelim bakalım. Bir de arka etiket görselini okunaklı bir şekilde alalım.oyle yaptim valla..oncesinde tv tamamen gitti vestel yazisindan ileri gitmiyordu bende yine buradan 40fa5050 serisinin yazilimi bulup yukledim ters oldu tv
TV' deki yazılım en güncel sürüm. Menü > Kurulum > İlk kurulum seçeneği ile TV' yi ilk kuruluma döndürün. Deneyin. Eğer çözülmezse bir süre sonra tekrar deneyin. Sunucu kaynaklı bir problem olabilir.Merhabalar vestel 43FD7500 modelde youtube a giriş yapıyor ama wewd uygulamasında hiç bir uygulama açılmıyor iptv vs izleyemiyorum.mevcut sürümüm Mb211 Carbon V.0.69.12.0 ne yapabiliriz teşekkürler.
AnkaradayimBuradan nereden bulduğunuzu da öğrenelim bakalım. Bir de arka etiket görselini okunaklı bir şekilde alalım.
İş "Serisinin yazılımı" ile çözülseydi...
Ben buradan derken forumdan dediğinizi düşündüm. O yüzden sormuştum.Ankaradayim
Ankaradayim
aynen yanlis anlamisim kusura bakmayinBen buradan derken forumdan dediğinizi düşündüm. O yüzden sormuştum.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
hocam cok tesekkur ediyorum.televizyon kendine geldi,tepetaklak olan tv yi eski normal haline dondurduk sayenizde.varolunaynen yanlis anlamisim kusura bakmayin
if i flash the nand with the file mb110_en.bin using RT809H programmer this will solve the problem? Or i should have a working dump for the nand?If you rewrote the MX25L1606 flash memory and the TV does not start, either the software in the NAND memory is corrupted or the motherboard has a hardware problem.
The memory is not written in the circuit
Rica ederiz.İşlem tamamdır. Çok teşekkürler...
Rica ederiz.aynen yanlis anlamisim kusura bakmayin
hocam cok tesekkur ediyorum.televizyon kendine geldi,tepetaklak olan tv yi eski normal haline dondurduk sayenizde.varolun
Not. It is separate software for nand.if i flash the nand with the file mb110_en.bin using RT809H programmer this will solve the problem? Or i should have a working dump for the nand?
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhaba , cihaz stand by da kalıyor , kurtarma yazılımı varsa rica edebilirmiyim.
indirme yetkisi görünmüyor malesefKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
indirme yetkisi görünmüyor malesef